Voor videomakers
Home Voordeelniveaus Evenementen Ondersteuning

Welkom!

YouTube voor videomakers is DE plek waar je alles vindt om geweldige video's te maken, kijkers te trekken en je kanaal te laten groeien.

YouTube voor videomakers

Met het voordeelprogramma van YouTube voor videomakers steunen we je bij elke stap die je zet om je kanaal te laten groeien. Je begint zoals alle makers met de Grafiet-voordelen. Naarmate je aantal abonnees groeit, krijg je steeds meer voordelen, van workshops en evenementen tot het gebruik van productiemiddelen in YouTube Spaces en nog veel meer.

Naar YouTube voor videomakers

#CreatorSpotlight

Neem een kijkje achter de schermen bij succesvolle videomakers.

YouTube Academy

In de Creator Academy vind je een gigantische verzameling trainingen die zijn gemaakt om je uit te dagen en je creativiteit te prikkelen. Je leert van insiders hoe je mooie video's kunt opnemen en monteren en hoe je ze onder de aandacht van het publiek brengt.

Neem een kijkje in de Academy

Updates voor videomakers

In de Creator Monthly lees je alles wat er gaande is in de YouTube-community. Doe er inspiratie op om nog interessantere en betere video's te maken.

Naar de Creator Monthly

In het nieuws

In de officiële YouTube-blog voor videomakers vind je informatie over de nieuwste producten, nieuwe tools (en hoe je ze gebruikt), wedstrijden en nog veel meer.

Blog voor videomakers

YouTube Spaces

In YouTube Spaces komen de creatiefste YouTubers bij elkaar om te leren, te netwerken en te creëren. De Spaces zijn overal ter wereld te vinden en bieden workshops en de modernste productiemiddelen: alles om je meest waanzinnige ideeën tot leven te wekken.

Vind een Space bij jou in de buurt

Creator Community

Ga naar de Creator Community en deel ideeën, stel vragen en leer andere videomakers kennen. Je vindt er massa's interessante discussies over het opzetten van een kanaal, samenwerkingen en nog veel meer.

Naar de Creator Community

Awards voor videomakers

We weten hoeveel werk, tijd en talent er nodig is voor wat je doet. Daarom vieren we deze 3 ENORME mijlpalen samen met jou: het behalen van 100.000, 1 miljoen en maar liefst 10 miljoen abonnees. Bij deze mijlpalen belonen we videomakers met de Silver, Gold en Diamond Creator Award.

Naar awards

Bedrijvengids voor videomakers

Heb je hulp nodig om je kanaal te laten groeien? Van kanaaloptimalisatie tot promotie en muzieklicenties: in onze gids met door YouTube gecertificeerde bedrijven vind je altijd hulp om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van je kanaal.

Naar de bedrijvengids