Loading...

→ TableteZaMrsavljenje.com: Capsiplex Tablete za mrsavljenje, sto je Capsiplex i kako djeluje

5,465 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 8, 2012

Tablete za mrsavljenje Capsiplex, sastav i način na koji Capsiplexa djeluje.
Posjetite: http://tabletezamrsavljenje.com/capsi... i pronađite više informacija o Capsiplex pilulama, kao i informacije o najpovoljnijoj cijeni i KODOVE ZA POPUST!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tražite li učinkovit način sagorijevanja kalorija? Mučite li se pokušavajući smršaviti? Želite li doseći Vašu idealnu težinu ili samo održavati zdravu težinu?
Na tržištu se nudi bezbroj različitih proizvode za mršavljenje i svi oni puno obećavaju, ali važno pitanje je mogu li ta obećanja i opravdati!

Capsiplex može biti upravo onaj poticaj koji ste tražili!

Capsiplex tablete pomažu u smanjenju prekomjerne težine i tjelesne masnoće, smanjit će Vaš apetit i na zdrav način potaknuti Vaš metabolizam da brže i lakše sagorijeva kalorije.
ZNANSTVENIM TESTIRANJIMA dokazano je da ljudi koji koriste Capsiplex sagorijevaju prosječno 278 kcal više po danu, što je ekvivalent 25 minuta jogginga ili 1h i 20 min hodanja ili konzumiranju komada pizze, hamburgera ili 2 čokoladna keksa.

Dakle, kako djeluje Capsiplex?
Znanstvenici već godinama znaju da kapsikum ima ogroman potencijal koji se može iskoristiti pri mršavljenju. KAPSIKUM (ili Capsaicin) je sastojak crvenih ljutih paprika koji im daje ljutinu, pa zbog toga prije nije bilo načina da se bezopasno koristi ta količina ekstrakta koja bi bila dovoljna dnevna doza za mršavljenje. Sve do nedavno, tj. dok nije otkriven učinkovit način da se kapsikum ne rastvara u želucu nego tek u crijevima, spjrečavajući na taj način mogućnost oštećivanja želučane stjenke.

Capsiplex ima jedinstveni dizajn u kom se ekstrakt kapsikuma nalazi unutar zaštitnog omotača.

To znači da su glavni sastojci zadržani unutar jezgre i zahvaljujući 'pametnoj kemiji' oslobađaju se tek kada je to potrebno. Tako je spriječena mogućnost pojave bilo kakvih gastroloških neugodnosti i omogućeno iskorištavanje kapsikuma za jednostavno i lagano mršavljenje - uz Capsiplex!

Capsiplex - znanstveno dokazana formula za zdravo mršavljenje!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...