Loading...

Kvamsaken - Legenes svindel - projektiv Identifikasjon

1,291 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 29, 2013

Projektiv identifikasjon er ekstremt komplisert psykologi, mange fagfolk ikke har kunnskap om dette. Det fører til at systemt som skal hjelpe barn, beskytter seg selv når det avsløres.

Eksempelet er fra en barnefordelingsak der mor og hennes advokat, manipulerer hele systemet for å vinne og med det starter en langvarig konflikt for barna. De profesjonelle aktører blir navngitt. Gjennom en tekstanalyse av legeerklæring avsløres det spill mor og advokat bedriver.

Først konstruerer de egne komparenter ved å fremsette usanne påstander til mors lege og psykiater. Mor påstår far er psykopat. Deretter kommer den sakkyndige psykolog for tingretten og snakker med disse komparenter. Intrykket av far blir negativt. Når far fremlegger dokumenter som viser at mor og hennes advokat lyver, at mors lege lyver at mors psykiater lyver, nekter den sakkyndige å se fars dokumenter. Tingrettsdommer nekter far å fremllegge bevis som avslører mor og den sakkyndige. Mor tilkjennes omsorgen.

Barna flyttes til mor og samvær med far saboteres. Saken strekker seg fra 1999 til 2013. Da er mor idømt tvangsbot og det ene barnet som fremdeles bor med mor mistet all kontakt med sin far. Dette er en kompenent i Kvamsaken.

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...