Loading...

Orpokoti

147,736 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 30, 2014

Mitä jos lapset voisivat valita vanhempansa?
Tervetuloa "aikuisten orpokotiin".

Miettisivätkö vanhemmat toimintaansa tarkemmin, jos lapset voisivat itse valita vanhempansa? Minkälaisia rajoja vanhemmat itselleen asettaisivat? Miten aikuiset ottaisivat huomioon lapsen toiveet?

Tiedämme, että vanhempiaan ei voi valita. Siksi aikuisilla on valta ja vastuu päättää, millaisen lapsuuden he tarjoavat. Alkoholinkäyttö on siirtynyt yhä enemmän kodin seinien sisäpuolelle ja moni lapsi joutuu kohtaamaan turvattomia tilanteita

Lasinen lapsuus haluaa kannustaa kaikkia osallistumaan ajankohtaiseen keskusteluun ja kertomaan mielipiteensä vanhempien vastuullisesta alkoholinkäytöstä. Oman mielipiteen voi jättää sivulle nimettömänä. Myös muiden jättämät mielipiteet ovat luettavissa.

Ota kantaa aiheeseen anonyymisti: https://www.facebook.com/lasinenlapsu...

Lasinen lapsuus haluaa muistuttaa, että vieläkään ei yleisesti ymmärretä, kuinka paljon kodin alkoholinkäyttö heijastuu lasten tunne-elämään ja siihen, miten luottavaisesti lapsi suhtautuu tulevaisuuteen. Liian usein ajatellaan, että vain aikuiselle päivittäiseksi ongelmaksi muodostunut juominen on lapselle haitaksi. Joka neljännelle suomalaislapselle aiheutuu kuitenkin haittoja kodin alkoholinkäytöstä.

Lasinen lapsuus-toimintaa ylläpitää A-klinikkasäätiö. Tämän filmin on suunnitellut ja toteuttanut Havas Worldwide Helsinki yhdessä Sauna Internationalin & Studio Arkadenan kanssa.

http://www.havasww.fi
http://www.saunainternational.tv
http://www.arkadena.si

Orpokoti-kampanja on osa Alkon Lasten seurassa -ohjelmaa, jota toteuttavat Alkon lisäksi A-klinikkasäätiö, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Suomen Vanhempainliitto ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Lasinen lapsuus -toiminnan ja Lasten seurassa -ohjelman tavoitteena on ehkäistä ja vähentää lapsiin kohdistuvia haittoja, jotka johtuvat aikuisten alkoholinkäytöstä.

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...