Loading...

De Overtocht door de Rode Zee. Locatie in zee Gevonden! - De Onthulling van Gods Schat, deel: 3

66,256 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 12, 2013

De uittocht is één van de meest tot de verbeelding sprekende gebeurtenissen uit de Bijbel. Toch geloven velen niet dat deze gebeurtenis ooit heeft plaats gevonden. Er word gezocht in gebieden die niet overeenkomen met het Bijbelse verslag. De traditionele plaatsen, zoals de berg Sinaï in de Sinaï woestijn, zijn niet onderbouwd met archeologisch bewijs. Het resultaat is dan ook voorspelbaar; géén aanwijzingen gevonden om het Bijbelse verslag te onderbouwen. De conclusie is dat ze ook niet kunnen geloven dat het waargebeurd is.

Wie het Bijbelse verslag volgt en een tijdsberekening maakt die overeenkomt met de topografie komt tot een hele andere conclusie. Het is een tocht naar waarheid dwars door traditionele leringen heen.

Wagenwiel gevonden in de golf van Akaba aan de kant van Saoedi ArabiëDe documentaire behandelt dit vraagstuk en toont veel opmerkelijke vondsten en bevindingen die uw kijk op de uittocht uit Egypte zal verrijken. Onder andere worden de graanschuren van Jozef in Egypte en wagenwielen van het leger van de farao in de Golf van Akaba, de vroegere Rode Zee getoond.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...