Loading...

I'm gay - Miss Brandi Russell & Outrageous

11,312 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 16, 2012

www.imgay.nl

Miss Brandi Russell
Brandi Russel is winnares van het SBS6-programma Popstars en was te zien in verschillende musicals. In 2011 trad ze op voor meer dan 80.000 mensen tijdens de Stockholm Pride. In mei 2012 verscheen haar debuutalbum Electronic Porno Pop.

Outrageous
Outrageous is een vierkoppige boyband, bestaande uit vier presentatoren van de tv-zender OUTTV. Het zijn Ian van der Putten, regerend Mr. Gay Netherlands Thom Goderie, Didier de Geest en nieuwkomer Max Himmelreich. De groep werd speciaal voor Amsterdam Pride 2012 opgericht.

I'm Gay
Het idee om I'm Gay in Nederland te lanceren komt uit de koker van Richard van de Crommert, een journalist van De Telegraaf. Hij irriteerde zich aan het niveau van de liedjes die aan de Amsterdam Pride werden gekoppeld en vond dat het beter moest. Hij zocht in het buitenland een lied, benaderde in september 2011 Brandi Russell. Zij wist topproducers Peter Hageras en Emil Hellman aan het project te binden. In juni 2012 sloot Outrageous zich bij de plannen aan.

Alice Wielinga
Fotografe Alice Wielinga heeft zich gespecialiseerd in geënsceneerde fotografie, zowel op het gebied van kunst als commerciële boodschappen. Ze volgde een opleiding in New York en liep stage bij topfotograaf Erwin Olaf. Met haar fotografie wil ze een verhaal vertellen.

Releasedatum: 23 juli 2012
Meer info: www.imgay.nl of info@imgay.nl

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...