Loading...

Bedrijfsfilm Tuinadviesbureau van Kammen Burgum

1,950 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 5, 2011

Tuinadviesbureau Michel van Kammen


U mag ons best een beetje eigenwijs noemen. We vinden niet alleen da t we 'anders' zijn, we zijn het ook. In onze ideeën, ontwerpen, producten en toepassingen.

Tuinadviesbureau Michel van kammen is een bedrijf met een, bewust, relatief klein team. Dat met elkaar gemeen heeft dat het allemaal hoveniers zijn tot in de vezels.

In principe doen we niets anders dan onze collega's, zoals het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen bij bedrijf en particulier, maar dan wél met flair en visie! Natuurlijk in Friesland, maar in toenemende mate ook (ver) daar buiten.

Nadat wij bij u thuis of op ons kantoor uw wensen hebben doorgenomen, ontwerpen wij uw tuin met behulp van geavanceerd tekenprogramma's. Met de grootste zorg en tot in het kleinste detail.
Na uw acceptatie van het ontwerp starten onze gemotiveerde medewerkers met de aanleg. Alles kan door ons zelf worden gedaan. U heeft dus altijd met onze eigen vakmensen te maken.

Wat ons verder onderscheid is ons ontwerpbureau voor tuinaccessoires. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan op maat gemaakte waterelementen of een compete set verlichting. Bij ons is niets standaard. Alle ontwerpen zijn maatwerk, toegesneden op de persoonlijke wensen en verlangens van onze cliënten. Verrassende tuinen dus, met exclusieve, aantrekkelijke design producten, onverwachte elementen en doorkijkjes.

Tuinadviesbureau Michel van Kammen wordt echt gezien als een vooruitstrevend bedrijf v.w.b. toepassingsmogelijkheden, waarbij alle elementen perfect in balans zijn en tot in de finesses afgewerkt. Alles is er op gericht om 'spanning' in de tuin aan te brengen qua ontwerp, gebruik en materialen. In vrijwel alle gevallen is er sprake van een subtiel samenspel van gebruikte materialen
Denkt u hierbij niet alleen aan groen, vijvers en terassen, maar ook aan design afscheidingen, complete buitenkeukens en zelfs zwembaden.

Natuurlijk houdt het na de aanleg niet op. Onze mensen onderhouden uw tuin met finesse, inzicht en vakmanschap, zodat uw parel ook als het seizoen voorbij is er goed verzorgd bij staat. Onze tuinen zijn zo ontworpen dat u er het hele jaar plezier aan kunt beleven.

Voel je lekkerder in een tuin met flair en visie.

Natuurlijk van Tuinadviesbureau Michel van Kammen.

ook een bedrijfsfilm nodig?
kijk op onze website http://www.imagereport.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...