4,973
 • Trailer Simone!

  11,021 views 2 years ago
  Na twee succesvolle eigen theatershows en recente hoofdrollen in de musicals Sister Act en Moeder, Ik Wil Bij De Revue keert de veelgeprezen Grande Dame van de Nederlandse theaterwereld Simone Kleinsma dit seizoen solo terug in de theaters met een gloednieuwe personality show.

  www.simonesolotour.nl Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Disney's Beauty and the Beast Play all

  Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Gesteund door het voltallige personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden.
  This item has been hidden
 • The Bodyguard de musical Play all

  Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Romy Monteiro) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? Vanaf september beleeft u het live in het Beatrix Theater Utrecht. Mis deze gevaarlijk lekkere avond uit niet! Boek nu en feel the heat with somebody.
  This item has been hidden
 • De Musical De Tweeling Play all

  De Musical De Tweeling is gebaseerd op de bestseller van Tessa de Loo en vertelt het aangrijpende verhaal van de tweelingzusjes Lotte en Anna. De zusjes worden op jonge leeftijd van elkaar gescheiden en groeien op in twee totaal verschillende werelden; Anna in Duitsland, Lotte in Nederland. Door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog worden tegenstellingen alleen maar groter. Een strijd tussen het hart en het geweten van de zussen is het gevolg. Kunnen ze het verleden laten rusten en de kloof tussen hun werelden overbruggen?
  This item has been hidden
 • Grease Play all

  Grease vertelt het verhaal over tieners Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar weer begint, laten de stoere Danny en de brave Sandy hun ware gevoelens niet zien in het bijzijn van hun vriendengroepen; de Pink Ladies en de T-Birds. Dat zorgt uiteraard voor de nodige teleurstellingen, twijfels en andere liefdesperikelen. Een danswedstrijd brengt de twee geliefden weer samen, maar niet voor lang. Dan verandert Sandy van een schoolmeisje in een sexy vamp…
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...