ThinkBefore YouDrink
23
 • Familie Groendijk worstelt met NIX18

  16,198 views 4 years ago
  Jan en Linda Groendijk worstelen met hun zoon Martijn bij het stellen van regels bij roken en alcohol drinken. Martijn van 15 jaar vindt dat hij wel zou mogen drinken omdat vrienden van hem dat ook mogen. Hoe denken zij hierover en hoe gaan zij hiermee om? Wat vindt zijn jongere zusje Maaike hiervan?

  Tijdens deze film krijgen ouders praktische tips om met hun puber over alcohol en roken in gesprek te gaan. Acteurs van Helder Theater spelen in deze film. Show less
  Read more
 • Familie Groendijk worstelt met NIX 18 Play all

  This item has been hidden
 • TV serie Think before You Drink Play all

  Studenten van SintLucas hebben een serie filmpjes met de titel 'Think before you drink' ontwikkeld. Zij werkte samen met BeekwilderProducties. Het programma STV Broadcast Your School van Omroep Brabant zond deze serie begin 2013 uit. De leerlingen interviewen onder andere jongeren op straat, artsen, politieagenten en leraren. Ook bezoeken ze samen met politie uitgaansgelegenheden. In elke uitzending zie je een nieuwe videoclip van en leuke sketches van het duo Rob en Roy van Helder Theater.

  Bezoek ook onze website http://www.thinkbeforeyoudrink.nl
  This item has been hidden
 • Zomer coolbox Think before You Drink Play all

  Voor evenementen in de zomer heeft het project Think Before You Drink hele leuke acties en campagnes om alcoholpreventie onder de aandacht te brengen.
  This item has been hidden
 • Party Fioretti Play all

  Dean Saunders en Sascha Visser traden op tijdens een alcoholvrij schoolfeest van het Fioretti College in Veghel op vrijdag 17 juni. De school won een feest door deelname aan de campagne 'Drinkt het door?'. In zes weken tijd stemden meer dan 1200 leerlingen van 16 deelnemende scholen in Brabant via http://www.drinkthetdoor.nl op hun school. Het Fioretti College was de trotse winnaar.
  Tijdens de campagne werden social media ingezet. De campagne sloot goed aan bij de belevingswereld van jongeren. Dit is mede te danken aan de inzet van de leerlingen van het St. Lucas College in Boxtel. Zij bedachten de campagne grotendeels.
  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...