Викиват ООД
224
 • Добре Дошли в YouTube Канала на Викиват

  861 views 5 years ago
  Фирма Викиват ЕООД основно се занимава с внос, търговия на едро и дребно и поддръжка в областта на битовата и промишлена електроника. От основаването си през 1991 година насам фирмата се е наложила като един от лидерите в сферата на електрониката за цяла България. Във фирмения уебсайт на Викиват ЕООД може да намерите огромно разнообразие от електроматериали и продукти, като LED ленти, акумулатори, тонколони, инвертори, вентилатори, кабели, зарядни устройства и много други. Като лидер на пазара за електроника в България, Викиват ЕООД е вносител на някои от най-големите марки в бранша, като AKAI, Blaupunkt, Bosh, Philips и много други.

  На официалния уебсайт на фирмата може да намерите подробен професионален каталог с всички предлагани продукти, подредени в съответни категории за удобство на клиента.
  Нашият онлайн магазин разполага както с над 30 000 артикула от най-големите производители в бранша, така и с модерна онлайн система за поръчка и доставка в рамките на страната. На ваше разположение е и екипът ни от специалисти с над дванадесет години опит в областта на електрониката. При нас ще получите компетентна консултация относно предлаганите стоки и услуги или относно ваши бъдещи проекти. За последните новини относно нови продукти, услуги и промоции може да посетите уебсайта ни или профилите ни в социалните мрежи.

  За повече информация - http://vikiwat.com/ Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...