570
 • 324 százalék profit a tőzsdén

  7,824 views 2 years ago
  Íme egy felnégyszerezett tőzsdei számla, a tiszta profit több mint 39 millió Ft. Ezt tudja az irányfüggetlen opciós kereskedési stratégia, ha az amerikai határidős piacon kereskedsz.
  További információkat a http://tozsdeguru.com weboldalon találsz. Show less
  Read more
 • Kötéslista Play all

  Tőzsdei kötéslista videók.
  Ez a lejátszási lista éles tőzsdei kereskedési számlákról készült felvételeket tartalmaz. A számla kimutatáson nyomon követhető a kötéslista, a vételi és eladási tranzakciók, láthatók a havi profitok és az összes profit. Nyomon követhető az eredmény százalékban és összegben is. A videókon látható, hogy mindkét számlán több mint 100% (száz százalék) profit lett kitermelve. Ha még nem láttál megduplázott éles tőzsdei számlát akkor nézd végig a lejátszási lista összes felvételét.
  Nagyon ritka, hogy valaki felrak az internetre kötéslistát éles tőzsdei számláról, különösen olyat, amelyen minden hónap pluszos lett.
  This item has been hidden
 • Tőzsdei számla kimutatás Play all

  Ez a lejátszási lista éles tőzsdei számlákról készült videókat tartalmaz. A számla kimutatáson nyomon követhetők a kereskedési tranzakciók, a havi és az összes profit százalékban és összegben is. A felvételeken látható mindkét számlán több mint 100% (száz százalék) profit lett elérve. Ha még nem láttál éles számladuplázást akkor nézd végig a videókat.
  A felvételeken láthatsz kötéslistát és láthatsz olyan számlát amelyen minden hónap pluszos lett.
  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...