1,767
 • Trupa Muzikore himni kombetar

  2,851 views 6 years ago
  Himni kombetar eshte interpretuar nga trupa muzikore per persona me aftesi ndryshe The Door Albania. Kjo trupe eshte me baze ne Shkollen Speciale 3 Dhjetori, Bashkia Shkoder, Shqiperi. Aktivitetet e saj jane finacuar nga Kiwanis dhe Norwegian Aid, nen kujdesin e inspektoreve te muzikes Bepin Vjerdha, Nino Gjinaj dhe Admir Lekaj.
  Himni yne kombetar eshte pergaditur me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise 28 Nentor 2012. Rrofte Shqiperia.... Show less
  Read more
 • My Top Favorites Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...