131
 • TEPIH SERVIS MARKOVIC Tel: 011 397 54 01

  13,554 views 8 years ago
  Tel. 011 397 54 01, V.Stepe 431,Beograd
  http://tepih-servis.com
  http://tepihservis.rs

  TEPIH SERVIS MARKOVIĆ osnovan je pre 20 godina. I sama činjenica da toliko postoji i opstaje na tržištu jake konkurencije govori o našem kvalitetu u radu.To potvrđuje i sve veći broj korisnika naših usluga, koji raste iz dana u dan i upravo je to naša najbolja preporuka, a ujedno i satisfakcija za dalji rad. Mi uz ekonomske cene nudimo i vrhunski kvalitet, u pružanju svih naših usluga. Sarađujemo sa puno državnih i privatnih firmi, sa ambasadama, fakultetima, školama, obdaništima, industrijskim gigantima i drugim pravnim subjektima.
  Tepih servis Markovic nudi Vam vrhunsko pranje,svih vrsta tepiha:
  Pranje tepiha izrađenih od svih vrsta materijala, i to:
  Vune,svile, pamuka, kože,krzna, jute, sintetike i mešani sa više različitih materijala, bilo ručne ili mašinske izrade, bez obzira na njihovo geografsko poreklo kao što su:
  persijski,vijetnamski,pakistanski,avganistanski,kineski,belgijski i sl.
  Pored tepiha vršimmo pranje i čišćenje svih vrsta ćilima, domaće i strane, unikate ručne izrade.Tepihe, itisone, ćilime kao i druge podne obloge peremo na nekoliko različitih načina, zavisno od vrste i sastava tkanine, te shodno tome nudimo sledeće vrste pranja:
  - mašinsko-dubinsko pranje,
  - vodeno pranje sa hidrantnim crevom i
  - suvo čišćenja tepiha
  Belimo rese na tepihu, radimo zamenu resa tj.,froncli i vršimo opšivanje ivice tepiha,a za tepihe ručne izrade radimo i takozvano ojačano opšivanje. Peremo sve vrste zavesa i to:(perlon, somot,draperije,trakaste i sl.), peremo tende i cirade kao i sve vrste mebla.
  Pored ovih osnovnih usluga Tepih servis Marković pruža usluge prevoza tepiha, kao i rad na licu mesta u Vašem životnom ili poslovnom prostoru.
  Detaljnije o nama i našim uslugama možete videti na našim web adresama, pisati nam na našu e-mail adresu, kontaktirati nas na naše dežurne telefone ili nas posetiti na našoj adresi, kako bi se na licu mesta uverili u kvalitet naših usluga.

  ISKUSTVO, TRADICIJA, KVALITET !
  drugo ime za tepih servis Markovic.

  P O Š T O V A N I !

  U želji da unapredimo naše poslovanje, molimo Vas da sve primedbe, u vezi sa uslugama koje smo obavili za Vas dostavite na naše telefone:
  011/397-54-01 063/84-404-87 Naša je namera da uz Vašu pomoć dostignemo vrhunski kvalitet u pružanju usluga.Ukoliko ste zadovoljni sa našim uslugama molimo Vas da nas preporučite Vašim prijateljima.

  Ako ste naš korisnik ili nameravate da to budete...

  H V A L A na ukazanom poverenju Show less
  Read more
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...