Upload
578
 • L' inframón - trailer

  1,020 views 1 month ago
  Obre temporada a Gràcia havent passat pel GREC 2016 i amb el convenciment que el món que dibuixa és a dues cantonades d’on som ara. És The Nether, el text de Jennifer Haley guardonat amb el premi Susan Smith Blackburn de Nova York i set premis L-A. Ovation, i que ve del Royal Court de Londres, l’Off-Broadway, el West End... Un repte per al pensament moral, una visió inquietant de la vida virtual.

  Un nou país de les meravelles virtual proporciona la immersió sensorial total. Només has d’entrar-hi, triar una identitat i gaudir de tots els teus capricis. Un drama criminal i un inquietant thriller de ciència-ficció que explora les conseqüències de viure els nostres somnis privats. Un examen de responsabilitat moral dels mons virtuals i una dura advertència sobre el futur d’internet.

  L’obra es mou entre dos mons. El primer és una realitat opaca, on una detectiu interroga el creador d’un regne virtual. Un regne on els teus desitjos més ocults són realitzables. El segon és el regne mateix, on literalment pots ensumar, tocar, assaborir... i on, per complicar encara més les coses, els usuaris adults connectats des del món real poden crear avatars i triar-ne el sexe o l’edat... qualsevol edat... La peça mostra un món digital d’alta tecnologia on es pot viure en una realitat virtual i cometre delictes sense patir-ne conseqüències. La investigació d’un regne virtual i les seves activitats, tan realistes com ho podrien ser en la vida, és un terreny ètic relliscós si tenim la llibertat d’explorar fins als racons més desviats de la nostra imaginació, sense cap límit, les nostres fantasies més perverses. Un xoc de voluntats que condueix a un resultat que ningú no podria haver imaginat. Obra de suspens, enginyosament construïda i ferotgement intel·ligent, que ens obliga a afrontar preguntes profundament inquietants sobre els límits de la realitat. Que no existeixi no significa que no sigui real. Això també és la xarxa, la web: vides alternatives en un futur que ja és aquí.
  Juan Carlos Martel Bayod

  intèrprets Andreu Benito / Joan Carreras / Gala Marqués - Carla Schilt / Víctor Pi / Mar Ulldemolins

  traducció de l'anglès Neus Bonilla / escenografia i vestuari Alejandro Andújar / caracterització Eva Fernández / il·luminació David Bofarull (a.a.i.) / so Damien Bazin / vídeo i contingut LED Joan Rodón / LED control technology and pixel mapping ProtoPixel

  ajudanta de direcció Georgina Oliva / alumna en pràctiques d'escenografia de l'Institut del Teatre Mercè Lucchetti

  construcció d’escenografia Pascualín / confecció de vestuari Época Barcelona

  coproducció Teatre Lliure i GREC 2016 Festival de Barcelona

  espectacle en català
  durada aproximada 1h. 20' sense pausa

  no recomanat a menors de 14 anys

  02/10 col·loqui amb la companyia després de la funció

  seguiu #linframon al twitter Show less
  Read more
 • Temporada 16/17 Play all

  This item has been hidden
 • Col·loquis 16/17 Play all

  This item has been hidden
 • Temporada 15/16 Play all

  This item has been hidden
 • Col·loquis 15/16 Play all

  This item has been hidden
 • Temporada 14/15 Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...