Steenks Service B.V.
83
 • "Maar mijn vader heeft een Stefix!" - Stefix doekveger 135 veegzuigmachine veegmachine tbv doekvegen

  1,622 views 2 years ago
  (i) https://www.steenks-service......
  (e) info@steenks-service.nl
  (t) 0031 (0) 174-510 266

  Deze video is onderdeel van de reclamecampagne t.b.v. de Stefix 135 doekveger. Deze machine is ontworpen naar aanleiding van een veelgehoorde vraag bij onze klanten die op worteldoek telen. Tot op heden was er namelijk geen gebruiksvriendelijke manier voor die niet zeer arbeidsintensief was. De traditionele veegmachines en veegzuigmachines zijn veel te zwaar en maken daarom sporen in het doek / de teeltvloer. Deze machine daarentegen is zeer licht en heeft brede banden met een speciale sporing om het trekken van sporen en geulen te voorkomen.

  Geen ellende meer met bezems, bladblazers of andere alternatieven; met de Stefix 135 doekveger veegt u makkelijk, schoon en snel uw gronddoek schoon!

  Daarnaast is de Stefix ook geschikt voor het vegen van uw betonpad, schuur en buitengebied. Hij kan dus uw 'gewone' veegmachine vervangen en hoeft daardoor geen "extra" investering te zijn.

  Voordelen:

  * Geen spoorvorming
  * Stofvrij vegen
  * Arbeidsbesparing
  * Kleine draaicircel
  * Veegt ook in de hoeken

  Bent u geinteresseerd in de Stefix 135 Doekveger? Kijkt u dan op onze website of neemt u contact op via bovenstaande gegevens. Show less
  Read more
 • Buisrailwagens Play all

  Direct naar de website? Klik hier: https://www.steenks-service.nl/buisrailwagens/
  Bent u op zoek naar een nieuwe buisrailwagen, wilt u uw ‘oude’ machine inruilen voor een nieuwere uitvoering of wilt u buisrailwagens huren? Steenks Service beschikt over een zeer gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte buisrailwagens, o.a. van het toonaangevende merk Berg Hortimotive. Van standaard tot mechanisch, enkel hydraulisch, dubbel hydraulisch, 3-schaar en 4-schaar, voor zowel de nationale als de internationale tuinbouwsector. Echter, ook als u uw machines wilt verkopen, kunt u bij Steenks Service terecht.

  De (elektro) buisrailwagens zijn voor de tuinbouw van onschatbare waarde. Niet alleen bij het gebruik door de kwekers zelf, maar ook loonwerkers en installateurs doen veelvuldig een beroep op onze machines. Verwarmingsbuizen in de kassen krijgen een extra functie toebedeeld, namelijk het fungeren als rails voor de buisrailwagens. Hierdoor zijn alle machines eenvoudig en stabiel te verrijden en zo heeft het transportmechanisme uiteraard voor de naam ‘buisrailwagen’ gezorgd. De door tractie accu´s aangedreven elektro buisrailwagens zijn eenvoudig met een hoogfrequent acculader op te laden en kunnen, naast het elektrisch rijden op een buisrailsysteem, ook gewoon over de betonnen vloer voortbewegen. Hiervoor wordt speciaal gebruikgemaakt van flensrollen.

  Buisrailwagens worden door groente- en bloemenkwekers o.a. gebruikt voor:
  - lage en hoge gewaswerkzaamheden;
  - oogstwerkzaamheden (eveneens op verschillende werkhoogtes);
  - transport van groenten, planten en bloemen;
  - het vervangen van schermdoeken;
  - het reinigen van lampen (assimilatiebelichting);
  - glas- en dakreparaties;
  - diverse overige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

  De (elektro) buisrailwagen is in de tuinbouw dus multi-inzetbaar en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de efficiency. Meer werk in minder tijd!

  De klanten van Steenks Service zijn trouwe klanten. Bij behoefte aan een nieuwe buisrailwagen, komen ze bij ons terug en ruilen zij de oude machine in. Hierdoor krijgen ze niet alleen een aantrekkelijke aankoopprijs, maar zorgen zij er tevens voor dat wij een uitgebreid aanbod hebben voor klanten die liever gebruikte buisrailwagens kopen.

  Alle ingeruilde machines worden door ons volledig gereviseerd en visueel opgeknapt (zoals uitdeuken en het voorzien van een nieuwe laklaag). Hierdoor zijn de gebruikte buisrailwagens net zo betrouwbaar als de nieuwe. De gebruikte buisrailwagens worden tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden, maar uiteraard wel met behoud van onze kwaliteitsservice en garantie.

  Er zijn klanten die bij de aankoop nog wat extra wensen hebben. Ook bij dit soort verzoeken kunnen wij onze klanten volledig van dienst zijn. Al het maatwerk wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

  Maatwerk dat bij buisrailwagens weleens voorkomt is:
  - spuitwerk in gewenste kleuren;
  - het toevoegen van een extra hydraulisch mechanisme voor meer bereik in de hoogte;
  - het monteren van een specifieke spuitunit of spuitboom;
  - het plaatsen van een andere veiligheidsrailing;
  - het transportmechanisme ombouwen met luchtbandwielen;
  - het aanbrengen van een elektrische slanghaspel.

  Wat u ook wilt, wij maken de buisrailwagen geheel naar uw wens.

  Of u nu kiest voor een nieuwe buisrailwagen, een gebruikte of u wilt er één of meerdere huren, alle buisrailwagens worden altijd werkklaar en geschikt voor de juiste spoormaat afgeleverd. Het is vervelend als u na levering aan de slag wilt gaan en er moet eerst van alles en nog wat gebeuren. Wij begrijpen dat als geen ander. Wij zorgen dan ook dat alles volledig gereed is voor gebruik.

  Onze service is iets waar wij zeer trots op zijn en waar we voortdurend aan werken. Wij denken graag met u mee voor de best mogelijke oplossing en staan voor de kwaliteit van onze buisrailwagens. Niet alleen bij de aflevering, maar ook met betrekking tot het onderhoud en de reparatie van uw buisrailwagens.

  De onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door professionals, zowel in onze werkplaats als bij de klant op locatie. Onze monteurs worden continu bijgeschoold om hun kennis up-to-date te houden. Door de specialisatie hebben de monteurs bovendien antwoord op al uw vragen. Wij kunnen dan ook oprecht zeggen dat ons specialisme uniek is.

  Loopt u bij het gebruik van uw buisrailwagen tegen een vraag of probleem aan, ons team staat altijd voor u klaar. Ook losse onderdelen voor uw machines kunt u gewoon bij ons bestellen. Steenks Service levert gegarandeerd de beste service voor u en uw buisrailwagens!
  This item has been hidden
 • Reinigingsmachines Play all

  Direct naar de website? Klik hier: https://www.steenks-service.nl/schoonmaakmachines/
  Reinigingsmachines zijn ideaal voor het snel en grondig schoonmaken (en schoon houden) van ruimtes waar intensief gebruik van wordt gemaakt. Of het nu gaat om een fabriekshal, verpakkingshal of om een bedrijfsruimte zoals van een supermarkt waar veel consumenten over de vloer komen, hygiëne is zowel voor werknemers als voor klanten zeer belangrijk. Niet alleen met het oog op de gezondheid, maar ook voor een frisse uitstraling van uw bedrijfsruimte is een reinigingsmachine uitermate geschikt als hulpmiddel.

  Bij Steenks Service kunt u zowel nieuwe als gebruikte reinigingsmachines kopen of huren, die direct effectief kunnen worden ingezet voor alle droge en natte schoonmaakwerkzaamheden. Door de combinatie van een groot filteroppervlak en een perfect werkend filter-klopsysteem, is zelfs fijnstof voor onze veegmachines niet veilig. Hiermee kunt u gegarandeerd probleemloos en stofvrij vegen.

  Of u nu op zoek bent naar een veegmachine, schrobmachine, borstelmachine, waterstofzuiger, een machine die alles kan of alleen naar reinigingsmiddelen, met ons gevarieerde aanbod aan reinigingsmachines en bijbehorende producten, kunnen wij aan elke vraag voldoen.

  De reinigingsmachines van Steenks Service worden in een groot aantal branches ingezet. Omdat u niet wilt dat het schoonmaken de werkzaamheden van uw bedrijf belemmert, is het fijn dat het niet alleen effectief, maar ook snel gebeurt. Diverse bedrijven doen er al hun voordeel mee.

  Zo worden onze reinigingsmachines o.a. gebruikt:
  - voor bedrijfsruimten;
  - in kwekerijen;
  - bij verpakkingsbedrijven;
  - in de horeca;
  - in magazijnen;
  - op luchthavens;
  - op bloemen- en groenteveilingen;
  - bij voedselverwerkingsbedrijven;
  - in supermarkten;
  - bij garagebedrijven;
  - door loonwerkers en loonwerkbedrijven;
  - in parkeergarages;
  - in handelshuizen;
  - door akkerbouwers;
  - in de maritieme industrie;
  - door transport- en overslagbedrijven.

  Iedere klant heeft z’n eigen wensenlijst en daarom hebben wij verschillende soorten reinigingsmachines in ons assortiment. Voor elk soort schoonmaakwerk is een geschikte kwaliteitsmachine te vinden.

  Ons assortiment van reinigingsmachines bestaat uit:
  - veeg-/zuigmachines (veegmachines);
  - veeg-/zuigmachines speciaal voor op anti-worteldoek;
  - schrob-/zuigmachines (schrobmachines);
  - industriële stof-/waterzuigers (waterstofzuigers / stofzuigers).

  Uit het aanbod van veeg-/zuigmachines kan gekozen worden voor achterloop of opzit machines en voor veegbreedtes variërend van 65 cm tot zelfs 170 cm. Hierdoor kan de schoonmaakcapaciteit van deze veegmachines oplopen tot een indrukwekkende 13.600 vierkante meter per uur. Binnen een handomdraai is uw bedrijfsruimte weer helemaal schoon en is voor dit soort reinigingsmachine zelfs de kleinste hoekjes geen enkel probleem. De veegmachines zijn leverbaar in elektrische, benzine en diesel modellen, inclusief een vol hydraulische aandrijving. De machines zijn eveneens verkrijgbaar met een hoog lossysteem.

  Speciaal voor de tuinbouw, levert Steenks Service ook veeg-/zuigmachines die geschikt zijn voor het gebruik op teeltvloeren en eb- en vloedvloeren. Door de extra brede wielen laten deze veegmachines geen sporen op het anti-worteldoek achter en veegt u snel oppervlakten met een zachte ondergrond schoon. Dit type reinigingsmachine is eveneens leverbaar in een achterloop en een opzit versie en u heeft de keuze uit een elektrische of een brandstofmotor.

  De schrob-/zuigmachines van Steenks Service zijn ideaal wanneer u een intensievere reiniging van de vloeroppervlakten wenst. De schoonwatertank vult u met water in combinatie met een reinigingsmiddel voor het reinigen van vloeren of met een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van vloeren (zoals het in de hygiëneregels wordt aangegeven). Na gebruik op de vloer wordt het vervuilde water weer opgezogen en komt dan terecht in de vuilwatertank. Met een schrobbreedte variërend van 35 cm tot 100 cm, kunnen zowel kleine sanitaire ruimtes (zoals wc’s) als grote oppervlakten met dit type reinigingsmachine grondig worden schoongemaakt. De schrobmachines zijn leverbaar als achterloop en als opzit. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten borstels, zodat voor elk type vloer een passende oplossing kan worden gevonden.

  Voor de kleinere schoonmaakklussen, heeft u in ons assortiment van reinigingsmachines ook de keuze uit professionele stof-/waterzuigers. In de volksmond worden deze machines ook gewoon industriële waterstofzuigers genoemd. Deze alleszuigers kunnen voor zowel droge als natte stofzuigwerkzaamheden worden ingezet en zijn door het handzame formaat erg prettig en snel in gebruik. Voor een gegarandeerd hoog zuigvermogen, zijn de waterstofzuigers van Steenks Service leverbaar in modellen met meerdere motoren en eenvoudig te reinigen stoffilters.
  This item has been hidden
 • Elektrotrekkers Play all

  Direct naar de website? Klik hier: https://www.steenks-service.nl/elektrotrekkers/
  De elektro trekkers van Steenks Service zijn krachtige machines met een trekkracht variërend van 500 kg tot zelfs wel 30.000 kg. Ze zijn dan ook uitermate geschikt om al het zware werk te verzetten. Door de multi-inzetbaarheid worden elektro trekkers in een groot aantal branches gebruikt. Met merken als Spijkstaal en Bull leveren wij sterke en betrouwbare elektro trekkers waarvoor geen uitdaging te groot is.

  Bij Steenks Service kunt u nieuwe en gebruikte elektro trekkers kopen, maar ook voor tijdelijke projecten kunt u bij ons elektro trekkers huren of zelfs leasen. De trekkers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenwerk en kunnen desgewenst volautomatisch (zonder besturing door een persoon) worden ingezet. Met deze AGV-trekkers haalt u niet alleen een sterke machine in huis, maar kunt u het interne transport tevens automatiseren.

  De elektro trekkers van Steenks Service zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar. Steeds meer bedrijven kiezen voor elektrisch transport in plaats van transport met brandstofmotoren.

  Elektro trekkers worden o.a. gebruikt:
  - op bloemenveilingen;
  - in de tuinbouw;
  - voor orderpicking (distributiecentra);
  - op vliegvelden (zoals Schiphol Airport en andere internationale vliegvelden);
  - in de havens;
  - door de technische dienst van een bedrijf;
  - bij stadsdistributie;
  - in ziekenhuizen;
  - in de industriesector;
  - bij de spoorwegen;
  - voor personentransport;
  - voor stadsreiniging / gemeentewerken / groenvoorziening;
  - voor rolstoeltransport;
  - voor bij/in beursgebouwen.

  Ongeacht de branche, elektro trekkers bieden altijd uitkomst bij het verplaatsen van lichte en zware objecten.

  De naam ‘elektro trekker’ begint niet voor niets met het woord ‘elektro’. De trekker wordt namelijk volledig elektrisch aangedreven. Naast het feit dat het milieuvriendelijker is dan een benzinevoertuig, heeft het nog een ander groot voordeel dat de trekker op een vol tractie accu werkt. Een elektrisch voertuig kan namelijk direct gebruikmaken van het maximale vermogen van de motor, waar een benzinevoertuig het maximale vermogen pas kan behalen bij een bepaald toerental. De elektro trekker gaat efficiënt met z’n krachten om waardoor direct maximaal resultaat kan worden behaald.

  Elektro trekkers worden bij Steenks Service niet alleen verkocht, maar kunnen ook worden ingeruild of ingekocht. Hierdoor beschikken wij over een groot aantal gebruikte elektro trekkers die tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. Uiteraard worden alle gebruikte elektro trekkers volledig gereviseerd en optisch geheel opgeknapt, voordat ze weer in de verkoop gaan. Ook wanneer uw voorkeur uitgaat naar een gebruikte elektro trekker, kunt u vertrouwen op een technisch perfect werkende machine en op onze kwaliteitsservice. Alle gebruikte elektro trekkers worden bovendien inclusief garantie en uiteraard met hoogfrequent acculader afgeleverd.

  In plaats van huren of kopen, kiezen sommige klanten ervoor om elektro trekkers te leasen. Zonder in één keer een grotere investering te hoeven doen, kunnen zij op deze manier voor een langere periode gebruikmaken van de elektro trekkers van Steenks Service. Hierbij zijn alle onderhouds-, keuring- en reparatiewerkzaamheden in de vaste leaseprijs inbegrepen.

  Steenks Service levert eveneens AGV-trekkers. De AGV-trekker staat voor Automatic Guided Vehicle, wat Automatisch Geleid Voertuig in het Nederlands betekent. Dat wil zeggen een elektro trekker die zonder bestuurder over een van tevoren geïnstalleerd traject kan rijden. De besturing is volledig geautomatiseerd waardoor uw interne transport zonder bestuurder kan worden uitgevoerd. Zo kunt u de AGV-trekker bijvoorbeeld koppelen aan uw laad- en lossysteem.

  Door middel van inductie-techniek en ingefreesde kabels, weten de AGV-trekkers precies welke route zij moeten volgen. Bovendien zijn ze voorzien van een laserscanner die obstakels op de route herkent. Hierdoor kunt u uw personeel niet alleen efficiënter inzetten, maar is bovendien de veiligheid gewaarborgd.

  Regelmatig ontvangen wij verzoeken voor maatwerk wanneer onze klanten elektro trekkers bestellen. Al het maatwerk wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd, waardoor wij direct tot actie over kunnen gaan en volledig aan de klantwens kunnen voldoen.

  Maatwerk dat bij elektro trekkers weleens voorkomt is:
  - het monteren van verschillende trekhaken;
  - het plaatsen van een huifopbouw;
  - het verlengen van de achterbak;
  - het voertuig spuiten in de gewenste kleuren;
  - het installeren van een hefinrichting (bijvoorbeeld een laadkraan);
  - het plaatsen van een pompset met watertank;
  - de stoel vervangen door een tweezitsbank;
  - het verlengen van het chassis;
  - het monteren van een hydraulische kiepbak;
  - volledig maatwerk van elektro trekker en meestuurde aanhangwagens.

  Wat uw wensen ook zijn, wij maken uw elektro trekker geheel op maat.
  This item has been hidden
 • Spuitmachines Play all

  Direct naar de website? Klik hier: https://www.steenks-service.nl/spuitmachines/ Spuitpompen worden zowel in de tuinbouw als in de industrie gebruikt. Door hun krachtige motor kan de werkdruk variëren van 10 tot wel 200 bar, waardoor zij voor verschillende doeleinden inzetbaar zijn. In combinatie met bijvoorbeeld een op hoogte verstelbare spuitmast, spuitboom of gietboom, zijn de spuitpompen uitermate geschikt voor bestrijdings- of reinigingswerkzaamheden in kassen. Spuitpompen kunnen bovendien ook inclusief slanghaspel, met een gewenste slang en eventueel met een spuitpistool / spuitlans / norzle worden geleverd, waardoor ze een nog groter bereik hebben.

  Onze spuitpompen worden o.a. gebruikt voor:

  het aangieten van planten;
  bestrijdingswerkzaamheden van gewassen;
  het op hoge druk schoonspuiten van kassen, teeltgoten, bedrijfsruimten, etc.
  De verrijdbare spuitpompen kunnen optioneel op zowel buisrails als op een harde ondergrond rijden, waardoor ze zeer handzaam zijn in gebruik. Verder zijn ze leverbaar met een tankinhoud variërend van 30 tot wel 2000 liter.

  Bij Steenks Service kunt u zowel nieuwe als gebruikte spuitpompen, spuitmasten/-bomen en slangen (hogedrukslangen en spuitslangen) kopen. Desgewenst kunt u ook uw ‘oude’ machines en toebehoren bij ons inruilen of aan ons verkopen.
  This item has been hidden
 • Omsnoeringsmachines Play all

  Direct naar de website? Klik hier: https://www.steenks-service.nl/omsnoeringsmachines/ Wilt u een zorgeloos transport van uw (gestapelde) goederen en/of uw product op de beste manier verpakken? Dan zijn omsnoeringsmachines onmisbaar. Voor het snel en eenvoudig horizontaal en verticaal omsnoeren van uw producten, kunt u bij Steenks Service zowel nieuwe als gebruikte omsnoeringsmachines kopen of huren. Wij leveren o.a. bindmachines van het toonaangevende merk Reisopack, waar wij een eigen importeurschap voor hebben.

  Het gevarieerde aanbod aan moderne omsnoeringsmachines biedt u de keuze uit zowel vaste als mobiele verpakkingsmachines, semi-automatische en volautomatische, vaste en verrijdbare bindmachines, bindapparaten met of zonder hoeklattenautomaat en zelfs de mogelijkheid om omsnoeringsmachines geheel op maat te laten fabriceren en desgewenst in een volautomatische lijn te plaatsen. Kortom, bij ons vindt u altijd de gewenste machine voor uw bedrijf!

  De omsnoeringsmachines van Steenks Service zijn voor alle branches te gebruiken. De multi-inzetbare machines zijn dan ook bij een groot aantal bedrijven terug te vinden voor het horizontaal of verticaal omsnoeren van pallets, dozen, vaten, zakken en kisten (met of zonder hoeklatten).

  Omsnoeringsmachines worden o.a. gebruikt voor:
  - pallets tomaten, paprika’s, komkommers, aubergines, champignons, citrusvruchten en overige groenten;
  - dozen chips, wraps, taco’s, patat, etc.;
  - steenwolmatten;
  - het omsnoeren van pallets met stenen;
  - het dichtbinden van bloemendozen (voor de export);
  - het dichtbinden van kisten;
  - het binden van houten platen, latten en palen;
  - producten in de vlees- en vis industrie;
  - bevroren producten bij koel- en vrieshuizen;
  - melkproducten;
  -omsnoeringswerkzaamheden in textielfabrieken;
  - bindwerkzaamheden in papier- of kartonverwerkingsbedrijven;
  - het binden van producten in drank-/frisdrankfabrieken;
  - het omsnoeren van 200 liter vaten op een pallet.

  Voor de verpakkingsbehoefte in elke branche zijn onze omsnoeringsmachines in te zetten.

  Steenks Service verkoopt niet alleen nieuwe omsnoeringsmachines, maar u kunt bij ons ook uw gebruikte bindmachines inruilen of aan ons verkopen. Hierdoor hebben wij een uitgebreid aanbod aan gebruikte omsnoeringsmachines voor bedrijven die liever een gebruikte verpakkingsmachine kopen.

  De gebruikte omsnoeringsmachines worden eerst volledig gereviseerd en optisch geheel opgeknapt, voordat ze tegen aantrekkelijke prijzen weer worden verkocht. Net als bij de nieuwe bindapparaten, kunt u bij de gebruikte bindmachines vertrouwen op onze kwaliteitsservice. Alle gebruikte omsnoeringsmachines zijn technisch in perfecte staat en gaan inclusief garantie in de verkoop.

  Uiteraard leveren wij naast de omsnoeringsmachines ook de bijbehorende materialen zoals omsnoeringsband en kartonnen hoeklatten. Hoeklatten worden in elke gewenste kleur, maat, lengte, dikte en aantallen verkocht. Alles geheel naar klantwens.

  Omsnoeringsband wordt bij Steenks Service per rol of per pallet verkocht, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit de volgende materialen:

  - polypropyleen
  - polyester

  Het polypropyleen omsnoeringsband wordt door omsnoeringsmachines gebruikt voor lichte tot middelzware verpakkingstoepassingen. Het omsnoeringsband wordt geleverd in een bandlengte van 2.300 of 3.000 meter per rol (afhankelijk van de keuze).

  Het polyester omsnoeringsband wordt door omsnoeringsmachines veel gebruikt voor grote en zware verpakkingstoepassingen. Zij kunnen zonder problemen een staalband vervangen, waardoor zij ideaal in gebruik zijn wanneer de verpakte producten bijvoorbeeld voor langere tijd buiten opgeslagen worden. De polyester omsnoeringsband wordt geleverd met een bandlengte van 4.100 meter per rol en is herkenbaar aan de groene kleur.

  Samengevat heeft het polyester omsnoeringsband de volgende voordelen ten opzichte van polypropyleen:

  - het is sterker;
  - bevat geen rek;
  - meer meters per rol.

  Behalve omsnoeringsmachines, verkopen wij ook omsnoeringsband versnipperaars waarmee lintresten snel en efficiënt verwerkt kunnen worden. Door de lengte van de lintresten, kunnen afvalbakken snel vol raken en de linten aan alle kanten uitsteken. Met de omsnoeringsband versnipperaar worden de lintresten tot kleine snippers versneden waardoor zij geen overtollige ruimte in de afvalbak in beslag nemen. Bovendien is het restafval hierdoor te recyclen en levert het als schone grondstof weer geld op. De omsnoeringsband versnipperaar is verder eenvoudig tot over een afvalbak te verrijden en zeer vriendelijk in gebruik.
  This item has been hidden
 • Touwautomaten & Hakenwikkelaars Play all

  Direct naar de website? Klik hier: https://www.steenks-service.nl/touwautomaat/ Speciaal voor de komkommer-, paprika-, aubergine,- en courgetteteelt, hebben wij touwautomaten ontwikkeld voor het snel en eenvoudig op maat snijden van het touw. De touwautomaat kan tot wel 1500 touwtjes per uur op gelijke lengte afsnijden. Op elk type buisrailwagen kunnen de touwautomaten worden gemonteerd, zodat langs de gewassen gereden kan worden. Met één druk op de knop wordt een touw op de juiste lengte afgesneden en kan direct aan de gewasdraad en aan het gewas worden vastgeknoopt.

  Met een touwautomaat van Steenks Service kunt u vertrouwen op:
  - een automaat van superieure kwaliteit;
  - een machine dat alle touwsoorten en diktes kan verwerken;
  - een scherpe touwsnijder van hoogwaardig staal;
  - een apparaat dat snel, geruisloos en ook nog eens accuraat werkt;
  - een machine die geheel onderhoudsvrij is.

  Alle touwautomaten worden standaard met 1 paal en 2 voetsteunen geleverd.

  Alhoewel onze touwautomaten voor de tuinbouw zijn ontworpen, wil niet zeggen dat ze niet voor andere doeleinden kunnen worden ingezet. Zo worden onze touwautomaten bijvoorbeeld gebruikt in verpakkingshallen waar ze op een elektrische palletheffer zijn gemonteerd. Hiermee worden de dozen op de pallet bij elkaar gebonden.

  Tomaten hakenwikkelaars zijn ontwikkeld voor de tomatenteelt en zijn bedoeld voor het zelf wikkelen van tomatenhaken. Hierdoor kunnen de tomatenhaken worden hergebruikt en bent u niet afhankelijk van het handmatig wikkelen of het gewikkeld aanleveren door een leverancier.

  De tomaten hakenwikkelaar is in 2 uitvoeringen beschikbaar. Te weten een mobiele 24 volt en een ‘grote’ 220 volt variant als vaste opstelling.

  De handzame 24 volt tomaten hakenwikkelaar, wordt geleverd met 1 haakhouder en kan eenvoudig worden gemonteerd op een buisrailwagen. De hakenwikkelaar wordt gekoppeld aan de accu en kan zodoende langs de gewassen worden gereden. Na het digitaal instellen van de gewenste lengte van de eerste wikkeling (en eventueel de vrije val), wordt ter plaatse de tomatenhaak gewikkeld en kan die meteen aan de gewasdraad worden opgehangen.

  De 24 volt tomaten hakenwikkelaar heeft een wikkelcapaciteit van 250 tomatenhaken (van 18 of 22 cm) per uur, met als voorbeeld 8 meter touw op de eerste wikkeling en 3 meter touw vrije val. De hakenwikkelaar is volledig onderhoudsvrij.

  De 220 volt tomaten hakenwikkelaar, is de machine voor het grote werk. Met in totaal 6 haakhouders, 2 touwtellers en een totaalteller, wordt het wikkelen van de tomatenhaken snel op een vaste plek uitgevoerd. De machine kan diverse soorten touw wikkelen. De gewenste lengte van de eerste wikkeling en van de vrije val is digitaal in te stellen.

  De 220 volt tomaten hakenwikkelaar heeft een wikkelcapaciteit van 600 tomatenhaken (van 22 cm) per uur, met als voorbeeld 11 meter touw op de eerste wikkeling en 3 meter touw vrije val. De hakenwikkelaar is volledig onderhoudsvrij.
  Voor de export is speciaal een transportkist ontwikkeld voor het verschepen van de machine. De 220 volt tomaten hakenwikkelaar is voor internationaal gebruik eveneens leverbaar in een 110 volt uitvoering.

  Het doel van een tomatenhaak met vrije val, is om het touw van de haak naar de tomatenplanten snel en doeltreffend aan te brengen. U kunt de tomatenhaak direct ophangen en het touw van de vrije val (met de juiste lengte) direct gebruiken zonder het touw eerst handmatig te moeten afwikkelen. Dat levert flinke tijdwinst op.

  Zowel de 24 volt als de 220 volt tomaten hakenwikkelaars van Steenks Service kunnen haken met vrije val wikkelen. Hiervoor kunt u speciale tomatenhaken met extra zetting gebruiken. Werkt u echter nog met enkele tomatenhaken, dan kunt u met gebruik van onze clips, deze alsnog gebruiken voor de vrije val.
  This item has been hidden
 • Andere talen | Other languages | Andere Sprachen

  This item has been hidden
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...