29
SPU je prva i najuglednija privatna, obrazovna institucija u BiHi koja je tokom godina postala prepoznatljiv brend u oblasti obrazovanja ...
SPU je prva i najuglednija privatna, obrazovna institucija u BiHi koja je tokom godina postala prepoznatljiv brend u oblasti obrazovanja i nauke na ovim prostorima. 
Vremenom, SPU je ispunio mnoge značajne ciljeve, kao što je licenciranje nastavnih planova i programa, uspostavljanje partnerstva sa respektabilnim univerzitetima i poslovnim školama iz inostranstva, stvaranje mreže kompanija sa kojima sarađuje i povećanje broja obrazovnih programa, dizajniranih tako da ispune zahtjeve savremenog poslovanja.
Predavači su renomirani naučni radnici.
Ono čime se najviše ponose na Slobomir P Univerzitetu jesu rezultati koje postižu studenti na različitim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, kao i uspjeh koji postižu pri zapošljavanju. Istraživanja su pokazala da je od ukupnog broja diplomiranih studenata Slobomir P Univerziteta, oko  90 % njih već našlo zaposlenje, što potvrđuje kvalitet rada ove visokoškolske institucije, njenih obrazovnih kadrova i nastavnih planova.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...