Roweco Bouw Traditionele Woning Bouwen, 2 onder 1 kap te Breda
15
 • 2/1 kap - Vrijstaand of uw Levensloopbestendige woning ontwikkelen ? van Ontwerp tot Oplevering.

  2,172 views 4 years ago
  Traditionele Woning, 2 onder 1 kap of Seniorenwoning laten Bouwen? Roweco Bouw Breda.

  Bouw uw eigen huis met Rowecobouw te Breda, Zelf een huis laten bouwen was nog nooit zo betaalbaar. Rowecobouw is de naam voor een samenwerkingsverband tussen diverse bouwbedrijven en architectenburo’s met als doel: collectief lagere bouwprijzen te garanderen en voor iedereen een huis bouwen goedkoop aan te bieden. Onze woningen zijn in alle formaten mogelijk. Wij realiseren complete woningen in zeer snelle tijd.

  Bouw uw eigen huis met Rowecobouw!

  Rowecobouw is een landelijke organisatie die traditionele woningen op de markt brengt tegen ZEER scherpe prijzen, vanzelfsprekend staan kwaliteit en ENERGIE zuinig bouwen voor deze tijd.

  We hebben namelijk liever 50 woningen met een kleine marge, dan 25 woningen met een standaard marge. Hoe het komt dat we prachtige traditionele woningen bouwen tegen lage prijzen, vertellen we u graag in een persoonlijk gesprek waarin we u informeren over onze inkoop-methode.

  Ons motto luidt dan ook “eerst rekenen, dan tekenen”, wat ons uniek maakt. Dit wil zeggen dat er een vaste eindprijs wordt afgesproken tot de oplevering van uw droomhuis en geen meerprijzen achteraf.

  Heeft u plannen om een huis te laten bouwen? Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom. Indien gewenst komen wij geheel vrijblijvend bij u thuis (ook ‘s avonds).

  Vragen over het bouwen van jullie droomhuis?

  U bent van harte welkom in onze showroom te Breda!
  Of bezoek onze website voor meer informatie!
  www.rowecobouw.nl Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...