131
 • Schiphol: P2 VERDWIJNT

  288 views 9 months ago
  TravelPro sprak Dieme Ketel (Director Parking & Mobility Services at Schiphol Group) over de veranderingen op Schiphol op het gebied van parkeren. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • JamaicaTV - Word jij een Jamaica TravelPro? Play all

  This item has been hidden
 • ArubaTV Play all

  Aruba en Reisburo Actueel presenteren: ArubaTV

  Aruba, het eiland van de stranden, de natuur, de watersporten en nog veel meer. Zo veel meer, dat het verkeersbureau van Aruba in samenwerking met Reisburo Actueel een serie korte filmfragmenten zal lanceren over het prachtige eiland. Verschillende onderwerpen zullen hierin aan bod komen en ook in vakblad Reisburo Actueel zal je hier de komende weken de nodige informatie over vinden.

  Jaap Ellis, sales & marketing manager Europe bij de Aruba Tourism Authority: "Aruba is zó ontzettend veelzijdig, dat wij sterk geloven in de toegevoegde waarde van een studiereis. Maar nu het tegenwoordig voor reisagenten steeds moeilijker wordt om op studiereis te gaan, moesten we iets creatiefs bedenken. Samen met het creatieve team van vakblad Reisburo Actueel zijn we uitgekomen bij ArubaTV. Een serie korte filmpjes van ongeveer 6 minuten, die telkens een ander onderwerp van ons eiland in beeld brengen. Tegelijkertijd gaan we in het vakblad zelf dieper in op deze onderwerpen om de reisagent uitgebreid te informeren over deze onderwerpen. Het mooie van ArubaTV is dat de filmpjes op YouTube gepubliceerd worden, waardoor de reisagenten dit filmpje kunnen delen en aan hun klanten kunnen laten zien. We hopen hiermee een goed beeld te creeren bij zowel de reisagent als wellicht de consument over de veelzijdigheid van Aruba."
  This item has been hidden
 • Feesten & Events Play all

  Filmreportages van de leukste feesten & events in de reiswereld!
  This item has been hidden
 • Presentaties Play all

  Hier vind je videobeelden van verschillende presentaties die Reisburo Actueel bijgewoond heeft!
  This item has been hidden
 • Studiereizen Play all

  Hier vind je filmverslagen van de verschillende studiereis waarbij Reisburo Actueel aanwezig was!
  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...