12
Picard är Frankrikes största kedja inom fryst kvalitetsmat. Tre år i rad har vi utsetts till Frankrikes mest uppskattade matbutik. 1974 ö...
Picard är Frankrikes största kedja inom fryst kvalitetsmat. Tre år i rad har vi utsetts till Frankrikes mest uppskattade matbutik. 1974 öppnade vi vår första butik i Paris. Nu finns vi också i Sverige.

Picard har idag drygt 900 butiker och vi finns representerade i hela Frankrike, samt i delar av Italien, Belgien och Spanien. 
Våra högkvalitativa produkter har gjort stor succé i Frankrike, där vi i dag har en marknadsandel på drygt 20 procent på frysta varor i dagligvaruhandeln. 

De senaste åren har vi etablerat butiker i ett flertal andra europeiska länder. Inledningsvis i norra Italien, där vi i dag har ett 40-tal butiker, samt nyligen även i Belgien och Spanien. I februari 2013 öppnar vi de två första butikerna i Stockholm, på Karlavägen 50 och Sveavägen 92. Inom fem år planerar vi att etablera totalt 50 butiker i Sverige.
 • Uploads

  • Surgelés de France - Frozen from France - Duration: 81 seconds.

   • 4 years ago
   • 1,742 views
   Under 10 dagar i februari 2013 kunde förbipasserande se Eiffeltornet och ljusets skiftningar i den klara isen. En konstinstallation sponsrad av Picard - www.picard.se

   Inspirationen kommer från Par...
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...