426
 • Wij zijn Oxfam Novib

  762 views 1 month ago
  Wij willen niet leven in een wereld met armoede. Wij geloven in een wereld die kan zijn. https://www.oxfamnovib.nl/a......

  ----------------------
  Wij zijn een wereldwijde beweging van mensen die samen armoede en onrecht verslaan. In 93 landen pakken wij de problemen aan die armoede veroorzaken en in stand houden: honger, onveiligheid, onrechtvaardigheid en gebrek aan perspectief. Samen verslaan we armoede.
  Meer weten? Kijk op www.oxfamnovib.nl Show less
  Read more
 • Wij redden levens Play all

  This item has been hidden
 • Wij maken het eerlijker Play all

  Als we macht en welvaart eerlijker verdelen, creëren we een betere toekomst voor miljarden mensen. Samen met burgers en partnerorganisaties voeren wij actie voor eerlijke handel en een eerlijk belastingsysteem.
  This item has been hidden
 • Wij verslaan honger Play all

  Wij zijn ervan overtuigd dat het kan: een wereld waar iedereen genoeg te eten heeft. Samen met boeren, gemeenschappen en overheden werken we aan meer voedselzekerheid: eerlijke prijzen voor boeren, beschermde landrechten en klimaatverandering de baas.
  This item has been hidden
 • Wij creëren mogelijkheden Play all

  Vrouwen en jongeren kunnen gemeenschappen veiliger en sterker maken. Daarom creëren we betere kansen voor jongeren, komen we op voor de rechten van vrouwen en geven we microkrediet aan onderneemsters in ontwikkelingslanden.
  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Ondernemers voor Ondernemers Netwerk | Oxfam Novib Play all

  Via het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk van Oxfam Novib help je als ondernemer in Nederland ondernemers in ontwikkelingslanden een goede start te maken met onze microfinancieringsaanpak. Ben je ook een betrokken ondernemer en wil je bijdragen aan ondernemerschap in ontwikkelingslanden? Sluit je dan aan bij het OvO Netwerk.

  In de filmpjes zie je hoe microfinanciering ondernemers uit ontwikkelingslanden helpt. Dit zou ons nooit lukken zonder betrokken mkb-ers: onze bedrijvenambassadeurs.

  Wil je meer informatie of heb je vragen?
  bedrijven@oxfamnovib.nl
  www.oxfamnovib.nl/bedrijven
  070- 3421777
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...