714
 • Liity Myllyn Paras Reseptiklubiin

  247 views 1 month ago
  Myllyn Paras Reseptiklubiin voi liittyä jokainen, joka haluaa itse leipoa, kokata, kokeilla ja herkutella Myllyn Paras -resepteillä ja -tuotteilla. Reseptiklubi on ilmainen ja klubilaisille lähetetään kerran viikossa uutiskirje, jossa kerrotaan ajankohtaisista resepteistä, uutuustuotteista ja artikkeleista. Lisäksi Reseptiklubilaisilla on omia kilpailuja sekä mahdollisuus päästä mukaan tuotekehitysprojekteihin. Liity heti osoitteessa: https://reseptiklubi.myllyn... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Makeat leivonnaiset Play all

  Mikä olisikaan kahvin tai teen kanssa herkullisempaa kuin kunnon korvapuusti tai vaikkapa pala tiikerikakkua? Myös erilaiset täytekakut, kuppikakut ja keksit ovat omiaan tyydyttämään makeanhimoa. Täältä löydät makeat leivonnaisreseptit sekä arkeen että juhlaan.
  This item has been hidden
 • Suolaiset leivonnaiset Play all

  Erilaisia jauhoja ja hiutaleita käyttämällä leipien makuun saa vaihtelua. Piirakoita on helppo tehdä joko itse tehtyyn piirakkataikinaan tai käyttää valmiita pakastetaikinoita. Erilaisia illanviettoja varten taas kaivataan helposti syötäviä, pikkusuolaisia tarjottavia. Täältä löydät runsaan valikoiman suolaisia leivonnaisreseptejä.
  This item has been hidden
 • Myllyn Paras HoReCa-ammattilaisille Play all

  Miten leipätaikinoista tehdään uniikkeja sämpylöitä helposti? Kuinka muokata levykakuista myyviä? Kaikista tuotteista on tehtävissä hyvinkin pienin toimenpitein ainutlaatuinen, jokaisen toimipisteen näköinen tuote. Katso videoiltamme uusia vinkkejä!

  Aina parhaista raaka-aineista! Helposti tuoretta ja hyvän makuista!
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...