85
Wij zijn Meneer van Dalen, aangenaam. Meneer van Dalen zoekt, draalt en twijfelt. Maar bovenal wacht hij, maar op wat nou precies? In onz...
Wij zijn Meneer van Dalen, aangenaam. Meneer van Dalen zoekt, draalt en twijfelt. Maar bovenal wacht hij, maar op wat nou precies? In onze muziek hoor je hem zoeken naar antwoorden. Met Nederlandse teksten over twijfel, over angst, over dat je het allemaal even niet meer weet, proberen we hem te helpen om het antwoord op alle vragen te vinden.
Deze teksten worden je met heldere stem toegezongen, ondersteund door gitaren die soms scheuren, soms huilen, of soms alleen een beetje grinniken. Zij worden op hun beurt bijgestaan door een solide ritmesectie die klinkt als een goed geoliede sleepboot. De gaatjes die zij samen open laten, worden als dat nodig is opgevuld door een zoetzure dressing van toetsen en elektronica.
Met dit arsenaal aan instrumenten zoeken we naar de juiste manier om elk nummer te vervolmaken. In welk jasje het dan uiteindelijk terecht komt, is voor ons niet relevant, zolang het maar goed voelt. Kort gezegd: we maken muziek zoals we denken dat dat moet.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...