363
 • DIVET SHOW OFFICIAL TRAILER 2016

  11,564 views 3 years ago
  DIVET SHOW on Suomen palkituimman dragshowartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna! Show on ollut erittäin kysytty erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa jo 10 vuoden ajan, takana on jo yli 2000 showta.

  DIVET SHOW nostaa juhlanne aivan uudelle tasolle! Show tuo tilaisuuteenne vauhtia, rutkasti huumoria sekä kaikki upeat musiikin legendat! DIVET SHOW on voittanut kaksi kertaa Viihdeohjelmien Suomen mestaruuden.

  Shown pituus on noin 30 minuuttia ja tässä ajassa nähdään todellinen artistitykitys. Lavalle astuvat klassikkosuosikit Paula Koivuniemi, Tina Turner ja Whitney Houston, mutta joukossa nähdään myös mm. Antti Tuisku, Robin, Mike Monroe, Adele, Celine Dion ja Beyonce… Lady Gaga hämmentää "asusteillaan" ja presidentti Halosella on sanansa sanottavana. Tuksu on saattanut kutsua itsensä myös sinun juhliisi… Tämän shown energisyys ja vaatteidenvaihtonopeus on yksinkertaisesti vain koettava livenä!

  Film & Edit by Jarno Elonen
  www.divetshow.com Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...