26
Malung-Sälens kommun med cirka 10 200 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 43 kvad...
Malung-Sälens kommun med cirka 10 200 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 43 kvadratmil och har stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden.

I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, skoterkörning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...