107
 • Wonen in nieuwbouwwijk Warande Lelystad

  6,288 views 5 years ago
  De nieuwbouwwijk Warande ligt in het zuiden van Lelystad, naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied en biedt ruime en betaalbare woningen in elke prijsklasse, van rijwoningen, 2-onder1-kappers tot de bouw van uw droomhuis op een eigen stuk bouwgrond.

  Meer informatie: http://www.woneninlelystad.nl/ alle nieuwbouw, bestaande bouw en bouwkavels uit Lelystad in één overzicht

  Wonen in Lelystad

  Lelystad is een groeiende gemeente die bekend staat om zijn ruime keuze aan nieuwbouw en bouwkavels. Geen woonwens is te gek in de hoofdstad van Flevoland: zo kunt u in het centrum wonen, naast de Oostvaardersplassen, aan en op het water en midden in de natuur. U kunt een bestaand huis kopen of huren, maar ook kunt u zich inschrijven voor één van de nieuwbouwprojecten of zelf een huis bouwen op één van de bouwkavels.

  Lelystad: de ideale combinatie tussen natuur en stad

  Lelystad is een fijne stad om in te wonen. Er is veel ruimte en groen, waardoor recreëren hier zeer prettig is en kinderen lekker kunnen buitenspelen. Met alle golf- en watersportmogelijkheden kan ook de sportliefhebber zijn hart ophalen in Lelystad. Daarnaast is het Stadshart de laatste jaren flink uitgebreid en vindt u hier alle faciliteiten die u van een stad mag verwachten. Zo biedt de stad een uitgebreid winkelaanbod, diverse restaurants, een uitgebreide bibliotheek, en theater met bioscoop.

  De toegangspoort tot het noorden en Randstad

  Lelystad ligt centraal ten opzichte van de Randstad en het noorden; grote steden als Zwolle, Amsterdam en Utrecht zijn dan ook binnen 45 minuten te bereiken. Almere ligt op zo’n twintig minuten afstand. Ook heeft de stad een station waar treinen u rechtstreeks en snel naar deze steden vervoeren.
  Voor meer informatie over wonen in Lelystad kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Kavelwinkel in het Stadhuis. Zij willen u graag alles vertellen over de stad en al haar woonmogelijkheden. U kunt contact opnemen door te bellen, te mailen of langs te komen:

  De Kavelwinkel Lelystad
  Stadhuisplein 2
  8232 ZX Lelystad
  0320 278 555 of 14 0320
  Kavelwinkel@lelystad.nl

  De Kavelwinkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Wonen in Lelystad Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...