22
 • Suomen monipuolisin konservatorio!

  68 views 3 weeks ago
  Keski-Pohjanmaan konservatorio Kokkolassa tarjoaa korkeatasoista musiikin ammattikoulutusta. Opinnot pitävät sisällään pää- ja sivuinstrumenttiopintojen lisäksi yhtye- ja orkesterisoittoa, sävellys/sovitus -opintoja sekä työssäoppimisprojekteja käytännön työtehtävissä. Konservatorio tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden yhdistää opinnoissa musiikin eri tyylilajeja yhteisissä ryhmissä. Opiskelu tapahtuu luovassa ja inspiroivassa oppimisympäristössä, jossa opetuksesta vastaavat kokeneet ja osaavat alan ammattilaiset.

  Ammattikoulutuksen kesto on 2-3 vuotta. Musiikkialan perustutkinnossa opiskelija suorittaa toisen asteen muusikon tutkinnon ja saa erinomaiset valmiudet toimia ns. freelance-muusikkona sekä hakeutua alan jatko-opintoihin ammattikorkeakouluihin, yliopistoihin tai ulkomaille.

  Hakuaika on helmi-maaliskuussa. Löydät hakuohjeet nettisivuilta www.kpkonsa.fi. Hakutiedustelut: info@kpkonsa.fi, puh. vaihde 06 824 1300

  * KLASSINEN MUSIIKKI *
  Klassisen musiikin koulutus sisältää runsaasti instrumenttiopintoja, yhteismusisointia eri muodoissaan sekä projektityöskentelyä. Opinnot ovat taidemusiikin sisältöisiä, mutta voivat sisältää myös muiden tyylilajien opintoja.

  * POP/JAZZ *
  Pop/jazz -musiikin suuntautumisvaihtoehdon koulutuksessa perehdytään kattavasti rytmimusiikin eri tyyleihin. Opiskelija saa valmiudet monimuotoisen musiikkialan perustehtävien hallitsemiseen.

  * KANSANMUSIIKKI *
  Koulutuksessa perehdytään suomalaisen kansanmusiikin tyyleihin ja tutustutaan muiden maiden kansanmusiikkiin. Kannustava ilmapiiri ja ympärillä elävä musiikkiperinne antavat erinomaiset puitteet muusikkona kasvamiselle.

  * MUSIIKINTEKIJÄ *
  Musiikintekijän suuntautumisvaihtoehdossa opintojen painopistealue on musiikin luovassa tekemisessä eli säveltämisessä, sovittamisessa ja/tai laulunkirjoituksessa. Opinnot koostuvat kaikille yhteisten aineiden ja instrumenttiopintojen lisäksi syventävistä opinnoista musiikin tekemiseen painottuen. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...