Upload
10
iSense is een ervaren, energieke en ambitieuze specialist in de ICT arbeidsbemiddeling! Bij een bemiddeling zetten wij altijd het succes ...
iSense is een ervaren, energieke en ambitieuze specialist in de ICT arbeidsbemiddeling! Bij een bemiddeling zetten wij altijd het succes van de organisatie en het geluk van de medewerker voorop. Dat werkt uitstekend: iSense bemiddelt gemiddeld iedere werkdag met succes een geschikte ICT Professional op HBO+ niveau bij een organisatie of bedrijf. Dit kunnen wij doordat we, naast succes en geluk, ook kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij bieden maatwerk, kunnen snel schakelen en hebben bovenal verstand van ICT. Ook is iSense regionaal en functiespecifiek georiënteerd, waardoor elk team beschikt over kennis en ervaring in de eigen regio, branche en het functiegebied.  

iSense is vijf achtereenvolgende jaren genomineerd voor de award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014 en 2015! Hier zijn wij bijzonder trots op!
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...