4
 • Groendak

  497 views 6 years ago
  http://www.groendak.info
  Groendak adviseert, levert en realiseert groen-, gras- en sedumdaken. Groendak is dé specialist met advies, als leverancier van groendakmaterialen en voor het realiseren van groene daken. Groendak werkt als bouwwerkbegroener en als eigen bouwconcept zijn er o.a. de Groengrasdaken. Groendak werkt voor en levert aan particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen in Nederland, België en Duitsland. Sinds 1991 zijn wij actief met groene daken. Groendak werkt vaak, ook in uw regio, met erkende groendak-partners.
  Modeldaken te zien in midden Nederland
  Groendak beschikt over enkele bescheiden voorbeeld groendaken (sedumdaken) op haar kantoor en gebouwen in Scherpenzeel. Bezoek graag in overleg. Groene daken zijn aanwezig op: een plat dak en luifels; op een dak van 20º; op een dak van 47º; op golfplaten; op een dak van 35º. De daken zijn voorzien van verschillende ondergronden: aangebracht met substraat; substraat in rasters; steenwol of ook zonder substraat.
  Groenedakenkaart
  Op de groenedakenkaart willen we aangeven waar groendaken in Nederland zijn te zien of te vinden. Dit zijn daken die veelal door Groendak zijn geleverd of gelegd; maar ook groene daken of vegetatiedaken welke ergens werden gezien zijn opgenomen. Zeker ook zijn aanmeldingen voor andere groene daken welkom.
  Doel van de groenedakenkaart is een ruim overzicht te verkrijgen van mogelijkheden en varianten.
  Eigen bouwconcepten
  Als eigen bouwconcepten zijn er: de zgn. Groengrasdaken (zie www.groengrasdak.nl); de Green Unit (zie www.greenunit.nl) voor het "nieuwe werken"; of een uniek ronddraaiend huis de Wendelaar (zie www.wendelaar.info).
  Groendak b.v.
  Industrielaan 15 B
  3925 BD Scherpenzeel

  telefoon 033.277.3404
  info@groendak.info Show less
  Read more
 • groendakinfo

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...