Upload
684

goandtell

 • Go and Tell

  2,011 views 1 year ago
  Jezus gaf ons de opdracht de wereld in te gaan en het evangelie te brengen tot aan de uithoeken van de aarde. Go and Tell is een organisatie die met deze woorden aan de slag wil gaan. Wij willen erop uit gaan en zorgen dat het evangelie wordt verspreid, 'so that no one will perish.'

  Wij willen de wereld in gaan om de boodschap van Jezus te laten klinken tot in alle uithoeken van de aarde. Hiervoor organiseren wij in Nederland en daarbuiten:
  - Spreekbeurten
  - Grootschalige evangelisatiecampagnes
  - Conferenties
  - Trainingen in evangelisatie
  - Campagnes

  Wij willen mensen toerusten om een verschil te maken in de levens van mensen, dichtbij en ver weg. De afgelopen jaren hebben we veel mensen door de bediening van Go and Tell een toewijding aan Jezus zien maken. Ook in het buitenland zien we veel mensen tot geloof komen en genezing ontvangen. We zien er naar uit dit werk voort te zetten in de kracht van de Heilige Geest!

  Help mee en wordt donateur van Go and Tell: www.goandtell.nl Show less
  Read more
 • Video reports van campagnes Play all

  De campagnes zijn grote openluchtbijeenkomsten waar het woord van God vrijmoedig gebracht wordt. Dit gaat gepaard met de demonstratie van Zijn Kracht. Go and Tell is geroepen om veel van deze grote bijeenkomsten te houden. Middels deze campagnes hebben we een grote impact op een groot gebied. In de campagnes die we tot nu toe hebben gehad, hebben we het Woord van God op een bijzondere manier tot leven zien komen. Mensen ontvangen redding en genezing en worden overweldigd door de demonstratie van Zijn Kracht.

  Voor de organisatie van dergelijke campagnes hebben we veel inspiratie en kennis opgedaan tijdens enkele bezoeken aan de welbekende evangelist: Reinhard Bonnke (CFAN). Reinhard Bonnke gaf David de Vos de gelegenheid om tijdens een campagne van CFAN in Mubi kort te spreken voor een menigte van 630.000 mensen. Naast de ondersteuning vanuit de bediening van Reinhard Bonnke heeft ook Tommy Odell, de kleinzoon van T.L. Osborn, ons inzicht gegeven in hoe we te werk mogen gaan. We vinden het geweldig om te zien hoe wij kunnen bouwen op mensen die al decennia aan ervaring hebben. Samen bouwen we aan Gods Koninkrijk.

  "Mensen ontvangen redding en genezing en worden overweldigd door de demonstratie van Zijn Kracht."
  De kreupelen lopen, de doven horen en de blinden zien!

  De campagnes worden altijd georganiseerd in samenwerking met lokale gemeenten en voorgangers, zodat er een goede follow up vanuit deze kerken aangeboden kan worden. Op deze manier kunnen we een gebied effectief dienen.

  De deuren openen zich om meer van deze bijeenkomsten te houden. We strekken ons ernaar uit om op deze wijze duizenden mensen voor Jezus te winnen. Help ons deze campagnes mogelijk te maken en lees op de partner pagina's wat u kunt doen om deel te zijn van wat God doet.

  Jij kunt persoonlijk deel uitmaken van dit werk door jouw ondersteuning in gebed en financien. Het is bijzonder en uniek dat we door deze evangelisatiecampagnes de mogelijkheid hebben om duizenden mensen te bereiken met het evangelie. Jij kunt helpen door ons maandelijks te ondersteunen als partner of door een eenmalige gift over te maken. Misschien kun jij ook wel een gedeeltelijke of een volledige campagne mogelijk maken voor ons. Afhankelijk van de gebieden waar we naar toe reizen zijn campagnes al mogelijk vanaf 25.000 euro. Dit is een leuke uitdaging voor een gemeente/jeugdgroep of een bedrijf dat een goede investering wil doen!

  Bekijk de video-reports
  This item has been hidden
 • Spreekbeurten Play all

  This item has been hidden
 • 40 Dagen 'Dichter bij Jezus' Play all

  Vanaf 13 februari 2013 wordt 'Dichter bij Jezus' dagelijks uitgezonden bij Family7. In de veertig dagen voorafgaand aan Pasen zal David de Vos inzoomen op de Persoon Jezus en belichten wat Hem tot de meest unieke persoon in de geschiedenis maakt; zo uniek dat Zijn invloed vandaag de dag nog merkbaar is in de wereld. De veertig hoofdstukken uit het boek zullen worden vertolkt in korte filmpjes met als doel: dichter bij Jezus komen. Een mooie gelegenheid om veertig dagen lang stil te staan bij de Persoon waar het allemaal om draait, Jezus, en om een relatie te ontwikkelen met Hem.

  Wil jij ook de komende veertig dagen voor Pasen stilstaan bij dat wat er echt toe doet en een positieve en blijvende impact ervaren in jouw leven? Laat je dan raken door de Persoon Jezus en word geïnspireerd door dit opbouwende programma! De boodschap van het programma is ook te bekijken op cip.nl; bijbelstudie.net zal een bijbelstudie uitgeven aan de hand van het boek en er is een DVD-versie verkrijgbaar. Uiteraard is 'Dichter bij Jezus' ook nog steeds in boekvorm te verkrijgen, nu met vernieuwde cover.

  Info: www.goandtell.nl
  This item has been hidden
 • Go and Tell evenementen Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...