50,388
 • NEW CHANNEL, WHO DIS (KANAALTRAILER) | 3FM LIVE

  903 views 2 months ago
  Ben jij op zoek naar de allervetste liveoptredens? Search no further! Op dit kanaal zie je de artiesten die langskomen bij 3FM. Bij Domien in de ochtend, bij Franks Feestje in het weekend en bij Kaj in de nacht.

  Maar natuurlijk vind je hier ook de 3FM Talents en de supermegaspeciale 3FM Sessies. Alles op één kanaal. Dat wil je toch?!

  Klik even op abonneren, dan mis je niets van al dit moois.

  Joe!

  ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

  ❯ Meer 3FM?

  http://3fm.nl
  http://facebook.com/radio3fm
  http://twitter.com/3fm
  http://instagram.com/npo3fm
  http://snapchat.com/add/npo3fm

  ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

  Domien hoor je iedere doordeweekse ochtend op 3FM. Opgestaan met een k*thumeur? Of juist mega vrolijk? Hij is er voor je vanaf 6 uur in de morgen. Met de allerlekkerste muziek en het nieuws van de dag. Maar dus ook de leukste liveacts.

  ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

  Frank van der Lende maakt van je weekend een feestje. Op vrijdag, zaterdag en zondag hoor je hem tussen 19.00u en 22.00u op 3FM. Hij nodigt de vetste bands en artiesten uit, pakt er een drankje bij en viert met jou de leukste dagen van de week.

  ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

  Kaj laat je kennismaken met de vuigste, hardste, raarste maar vooral de vetste muziek. Hij laat je dingen horen waarvan je niet eens wist dat je het wilde kennen. Zo is Kaj. Iedere vrijdag- en zaterdagnacht hoor je hem tussen 00.00u en 02.00u op 3FM.

  ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

  3FM Talent is dé springplank voor nieuwe, jonge Nederlandse bands. Elke maand kiest 3FM een nieuwe veelbelovende Nederlandse act die een duwtje in de rug krijgt. Deze act wordt een maand lang gevolgd en gedraaid op 3FM.

  En we zijn natuurlijk belachelijk trots op alle acts die we de afgelopen jaren hebben gepushed. Zoals; Afterpartees, Call It Off, Chef’Special, Dotan, Falco Benz, Gers, Jebroer, Jett Rebel, Kensington, Naaz, Ronde, Ronnie Flex, Sue The Night, Thomas Azier, Jonna Fraser en Naaz. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...