42
Med CRH Concrete som holdkaptajn får du den stærkeste partner overhovedet til dit byggeri. Vi har de førende specialister inden for syste...
Med CRH Concrete som holdkaptajn får du den stærkeste partner overhovedet til dit byggeri. Vi har de førende specialister inden for systemløsninger til byggerier af beton og letbeton, så du kan være sikker på den rigtige kvalitet i hele processen. Fra den første personlige kontakt over rådgivning, sparring og projektering til den endelige levering og montering af dit byggeri. Samtidig har du tryghed for, at vi ikke bare er her i dag. Vi er her også i fremtiden. 

Stå stærkt! -- det gør vi.

CRH Concrete A/S, som ejer brands som Betonelement, dalton, EXPAN, EXPAN Villa og Modulbad, er med markedets største og bredeste produktprogram Danmarks førende leverandør af betonelementer og systemløsninger. Vi beskæftiger for tiden ca. 1.000 medarbejdere fordelt på 10 fabrikker i hele Danmark. 

CRH Concrete A/S er en del af den internationale koncern CRH plc. der med ca. 80.000 medarbejdere fordelt i 35 lande er blandt verdens største byggematerialekoncerner.


www.crhconcrete.dk
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...