68
 • Si të përdorim një ATM DropBox? - Duration: 113 seconds.

  • 2 weeks ago
  • 156 views
 • CREDINS Online - Si te paguaj faturen UKT? - Duration: 43 seconds.

  • 3 weeks ago
  • 12 views
  Tutorial mbi pagesen e fatures UKT permes platformes Credins Online.

  Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins Bank. Versioni i ri i Credins Online ofron një eksp...
 • CREDINS Online - Si te paguaj Faturen Albtelecom? - Duration: 43 seconds.

  • 3 weeks ago
  • 22 views
  Tutorial mbi pagesen e fatures Albtelecom permes platformes Credins Online.

  Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins Bank. Versioni i ri i Credins Online ofron n...
 • CREDINS Online - Si te paguaj gjoben e makines? - Duration: 43 seconds.

  • 3 weeks ago
  • 6 views
  Tutorial mbi pagesen e gjobes se makines permes platformes Credins Online.

  Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins Bank. Versioni i ri i Credins Online ofron nj...
 • CREDINS Online - Si te paguaj faturen OSHEE? - Duration: 43 seconds.

  • 3 weeks ago
  • 11 views
  Tutorial mbi pagesen e fatures OSHEE permes platformes Credins Online.

  Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins Bank. Versioni i ri i Credins Online ofron një ek...
 • CREDINS Online - Si kryhet aksesim i fillestar? - Duration: 64 seconds.

  • 3 weeks ago
  • 38 views
  Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins Bank. Versioni i ri i Credins Online ofron një eksperiencë të re dhe intuitive për përdoruesit sëbashku me shumë karakter...
 • Credins Bank & VISA - Duration: 30 seconds.

  • 1 month ago
  • 222 views
  Ti nuk do të humbasësh golat e Kupës së Botës së #FIFAs. Me kartat #Credins ne, të mundësojmë Pagesa të Shpejta dhe të Thjeshta, që të Mos Humbasësh Asnjë Rast.
 • CREDINS online - Duration: 20 seconds.

  • 1 month ago
  • 92 views
  Credins Online ofron komoditet dhe siguri për nevojat e institucionit tuaj. Versioni i ri i Credins Online ofron një eksperiencë të re dhe intuitive për përdoruesit sëbashku me shumë karakteristika...
 • Depozita Verore - Duration: 16 seconds.

  • 1 month ago
  • 24 views
  Pushume për ju, por jo për paratë tuaja!
  Depozita 3 vjecare, 3.5%
 • Kredia per pushime nga Credins Bank 2018/ Vacation loan 2018 - Duration: 31 seconds.

  • 1 month ago
  • 54 views
  Mendoni se ku, mendoni se si, mendoni me kë, por mos mendoni se sa para ju duhen.

  Kredia “Pushime të mbara” ju ndihmon të bëni pushimet, të cilat JU gjithmonë i dëshironi, por që xhepi nuk jua lejon.
 • Festa e Femijeve nga Credins Bank - Duration: 60 seconds.

  • 2 months ago
  • 106 views
 • Backstage_ 15 Years TVC Credins Bank - Duration: 116 seconds.

  • 2 months ago
  • 131 views
 • Dita Nderkombetare e Mjedisit - Ryan's Recycling - Duration: 61 seconds.

  • 2 months ago
  • 47 views
  Ryan's Recycling - Kid Entrepreneur _60 Second Docs
 • Aplikacioni Credins Online - Duration: 32 seconds.

  • 2 months ago
  • 200 views
  Credins Online ofron komoditet dhe siguri për nevojat e institucionit tuaj. Versioni i ri i Credins Online ofron një eksperiencë të re dhe intuitive për përdoruesit sëbashku me shumë karakteristika...
 • Platforma Digjitale Credins Bank - znj. Valbona Dhjaku, Drejtore Departamenti IT-se - Duration: 7 minutes, 2 seconds.

  • 2 months ago
  • 540 views
  Credins Online
 • Credins Bank Njofton Pensionistet - Duration: 24 seconds.

  • 3 months ago
  • 38 views
 • Credins Bank, Çdo ditë pranë jush për 15 vite! - Duration: 46 seconds.

  • 3 months ago
  • 4,087 views
  Një ditë e re erdhi, një ditë ku të gjithë ne shpresojmë për më të mirën…
  Investojmë për të ardhmen tonë…lidhemi me njëri - tjetrin!

  Një tjetër ditë plot ëndërra! Premtuese për një të ardhme plot ...
 • Credins Bank për ArgoBiznesin - Duration: 22 seconds.

  • 5 months ago
  • 97 views
 • Credins në një Vit (2017) - Duration: 2 minutes, 45 seconds.

  • 7 months ago
  • 695 views
 • Gëzuar nga Credins Bank - Duration: 62 seconds.

  • 7 months ago
  • 363 views
  Credins Bank ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2018!
 • #CredinsDHURON në Fushë Krujë - Duration: 106 seconds.

  • 7 months ago
  • 70 views
  Nën moton “Stafi i Credins, dhuron ngrohtësi”, banka i është gjendur pranë mbi 40 familjeve më të prekura nga përmbytjet në Fushë Krujë. Iniciativë kjo, e cila vazhdon të tregojë përkujdesjen që Cr...
 • "ELITE" nga CREDINS Bank - Duration: 22 seconds.

  • 7 months ago
  • 99 views
  Merrni vëmendjen që meritoni në segmentin “Elitë” në Credins Bank.
  “Elitë Member” është një segmenti i veçantë klientësh individë në Credins Bank të cilët do të përftitojnë kushte dhe tarifa prefer...
 • CASHBACK nga Credins Bank - Duration: 43 seconds.

  • 8 months ago
  • 103 views
  Shpërblim Për TY! Argëtohuni më shumë me Kartën e Kreditit Credins!
  Të gjithë klientët individë, të cilët do të bëjnë blerje me Karten e Kreditit Visa Classic brenda Shqipërisë, gjatë periudhës së ...
 • Credins pranë Studentëve në Durrës - Duration: 11 seconds.

  • 8 months ago
  • 35 views
  #CredinsPranëStudentëve
  Banka është një bashkëudhëtar edhe për studentin. A e keni marr kartën tuaj të parë na bankë? A e jeni informuar mbi benefitet që Credins Bank ofron vetëm për studentët?
  Në ...
 • Dega Credins në QSUT - Duration: 14 seconds.

  • 8 months ago
  • 31 views
  Ju prezantojmë Degën Credins pranë QSUT në Tiranë!
  Jemi me plot 59 Degë në të gjithë Shqipërinë! Na vizitoni dhe informohuni më tepër mbi produktet dhe shërbimet bankare më të përshtatshme për ju!
 • CashBack nga CREDINS Bank - Duration: 24 seconds.

  • 9 months ago
  • 386 views
  Shpërblim Për TY! Argëtohuni më shumë me Kartën e Kreditit Credins!

  Të gjithë klientët individë, të cilët do të bëjnë blerje me Karten e Kreditit Visa Classic brenda Shqipërisë, gjatë periudhës së...
 • Kursimet e Mia - Duration: 24 seconds.

  • 10 months ago
  • 401 views
  Depozitat dhe Përfitimet
  Kurseni dhe përftoni akoma më shumë benefite!

  4 Arsye për të çelur depozitë në Credins Bank

  - Interesa Konkurruese
  Mundësi kursimi duke fituar akoma më shumë norma intere...
 • Pagamarrës në Credins Bank - Duration: 22 seconds.

  • 10 months ago
  • 311 views
  Me kartat nga Credins Bank, gjithçka do të jetë më speciale!

  3 Arsye kyçe për të pasur kartë në Credins Bank

  Shumë më e sigurt se mbajtja parave me vete.
  Mbani mend se kartat janë më të sigurta s...
 • Karta e Parapaguar - Duration: 23 seconds.

  • 10 months ago
  • 218 views
  4 Arsye për të zgjedhur Credins Bank

  1. Llogari Rrjedhëse

  Kryeni të gjitha llojet e transaksioneve bankare, derdhje/tërheqje dhe pagesa të ndryshme.

  2. Karta e Parapaguar me zero komision

  Përdo...
 • Pensioni Im - Duration: 26 seconds.

  • 10 months ago
  • 319 views
  Pension me shumë përfitime!

  3 Arsye kyçe për të tërhequr pensionin në Credins Bank.

  - Mos humbisni kohë duke mbajtur radhë në sportele.
  Shijoni paketën e dedikuar për ju: llogari pensioni me ZERO...
 • Njoftim nga Credins Bank - Duration: 24 seconds.

  • 11 months ago
  • 71 views
  Lajmerim per pensionistet.
 • Mastercard nga Credins Bank - Duration: 31 seconds.

  • 1 year ago
  • 397 views
  Blerje te Zakonshme me Shpejtesi te Jashtezakonshme!
 • SHORTEU CREDINS KURSE DHE FITO - Duration: 2 minutes, 58 seconds.

  • 1 year ago
  • 220 views
  Shorteu “Kurse dhe Fito” nga Credins Bank përzgjodhi 5 Fitues. 4 prej fituesve janë klientë të Credins Bank nga zona e Tiranës dhe 1 klient i zonës së Vlorës.

  Prej datës datës 31 Tetor 2016 deri n...
 • Kredia per pushime nga Credins Bank 2017/ Vacation loan 2017 - Duration: 32 seconds.

  • 1 year ago
  • 1,175 views
  Mendoni se ku, mendoni se si, mendoni me kë, por mos mendoni se sa para ju duhen.

  Kredia “Pushime të mbara” ju ndihmon të bëni pushimet, të cilat JU gjithmonë i dëshironi, por që xhepi nuk jua lejon.
 • Credins Bank ne 1 vit - 2016 - Duration: 8 minutes, 21 seconds.

  • 1 year ago
  • 758 views
  Nje video permbledhese e aktivitetit te Credins Bank per gjate vitit 2016, ku perfshihen risite e reja, produketet e reja, fushatat marketing dhe deri ne aktivitet sociale te bankes.
 • Credins Bank + Posta Shqiptare - Duration: 22 seconds.

  • 1 year ago
  • 586 views
  Te gjithe klientet e Credins Bank mund te depozitojne para si edhe mund te paguajne kestin e kredise ne te gjitha deget e Postes Shqiptare ne te njejten menyre sikurse te ishin ne banke.
 • Shorteu Promocional Credins nr 3 Dyfisho Pagen - Duration: 3 minutes, 32 seconds.

  • 1 year ago
  • 247 views
  Ne daten 15 Dhjetor, ora 16:30, ne ambientet e zyrave qendrore te Credins Bank, rruga Vaso Pasha, nr.8, u realizua shorteu promocional Credins nr.2. Komisioni i shorteut perbeheshe nga perfaqesues ...
 • Shorteu Promocional Credins nr 2 Dyfisho Pagen - Duration: 3 minutes, 9 seconds.

  • 1 year ago
  • 247 views
  Ne daten 15 Nentor, ora 16:30, ne ambientet e zyrave qendrore te Credins Bank, rruga Vaso Pasha, nr.8, u realizua shorteu promocional Credins nr.2. Komisioni i shorteut perbeheshe nga perfaqesues n...
 • Credins Bank Shorteu "Kurse dhe Fito" - Duration: 26 seconds.

  • 1 year ago
  • 207 views
  Credins Bank iu bashkua aktiviteteve ndërkombëtare për “Ditën Botërore të Kursimeve”. Një depozitë kursimesh ndihmon në një të ardhme të sigurt dhe cilësore.

  Pse festohet Dita Botërore e Kursimeve...
 • Shorteu "Kurse dhe Fito" - Duration: 2 minutes, 16 seconds.

  • 1 year ago
  • 115 views
  31 Tetor në Ditën Ndërkombëtare të Kursimeve, Credins bank filloi fushatën e re të Depozitave.
  Kësaj rradhe, me hapjen e një Depozite Afatgjatë, ju mund të fitoni një udhëtim familjar në Disneyla...
 • Shorteu Promocional Credins nr 1 Dyfisho Pagen - Duration: 2 minutes, 15 seconds.

  • 1 year ago
  • 578 views
  Ne daten 14 Tetor, ora 16:30, ne ambientet e zyrave qendrore te Credins Bank, rruga Vaso Pasha, nr.8, u realizua shorteu promocional Credins nr.1. Komisioni i shorteut perbeheshe nga perfaqesues te...
 • Credins Invest Fondi Pensionit - Duration: 41 seconds.

  • 1 year ago
  • 1,496 views
 • Credins Bank Shorteu Promocional Dyfisho Pagen - Duration: 32 seconds.

  • 1 year ago
  • 676 views
 • Mikrokredia - Duration: 22 seconds.

  • 2 years ago
  • 158 views
  Mikrokredia është një mënyrë e thjeshtë dhe fleksibël për të financuar hapjen, zgjerimin, apo çdo ide që lidhet me përmirësimin e aktivitetit të biznesit tuaj. Credins Bank ju ofron interesa konkur...
 • Leasing - Duration: 21 seconds.

  • 2 years ago
  • 175 views
  Të gjithë e mendojnë ...

  - Një makinë e re tërheq vëmendjen e çdokujt!
  - Një makinë e re të jep një tjetër komoditet!
  - Një makinë e re pëlqehet nga të gjithë!
 • Kursim Energjie - Duration: 23 seconds.

  • 2 years ago
  • 49 views
  Për të gjithë ju që dëshironi të ulni shpenzimet financiare për përdorimin e energjisë dhe për një jetesë sa më cilësore, CREDINS bank ju ofron zgjidhjen më të mirë për ju, kredi “Kursim Energjie”.
 • Kredi per Pushime - Duration: 25 seconds.

  • 2 years ago
  • 161 views
  Ju shihni ëndrra me pushime, ne ju mundësojmë pushimet e ëndrrave. Kredia “Pushime të mbara” ju ndihmon të bëni pushimet, të cilat JU gjithmonë i dëshironi, por që xhepi nuk jua lejon. Me pushime m...
 • Kredi per Mobilim - Duration: 18 seconds.

  • 2 years ago
  • 33 views
  Jepini një pamje të re shtëpisë me kredinë për mobilim, Kjo kredi ju ofron zgjidhje të shpejta dhe efikase, për ti krijuar vetes dhe familjes Tuaj komoditetin e shtëpisë së ëndrrave me aparaturat m...
 • Kredi Konsumatore - Duration: 22 seconds.

  • 2 years ago
  • 79 views
  Kredia Konsumatore është ideuar për t’ju plotësuar nevojat dhe dëshirat tuaja. Tani është më thjeshtë të merrni një vendim sepse ne ju gjendemi pranë më Kredinë Konsumatore. Kjo kredi përfitohet sh...
 • Karta e Parapaguar - Visa - Duration: 21 seconds.

  • 2 years ago
  • 89 views
  Karta e Parapaguar është një kartë e parapaguar monetarisht. Ajo ka limit shpenzimi të barazvlefshëm me shumën e depozituar nga klienti. Tani, ju mund të pajiseni me një kartë Visa dhe nuk ka rendë...
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...