clashofthecoverbands
1,121
 • The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!

  3,616 views 2 years ago
  Promo:
  In 6 afleveringen nemen we de kijkers mee naar de eindfase van het 11e seizoen van de grootste bandcompetitie van de Benelux: 'The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!'. In aflevering 1 t/m 4 zien we de 18 beste coverbands (winnaars uit de regionale finalerondes) schitteren op het ‘heilige’ podium van Poptempel PARADISO tijdens de BENELUX Semi-Finals. Een vakjury en het publiek bepalen welke bands zich plaatsen voor de BENELUX Grand Finale op zaterdag 23 april a.s. in het Klokgebouw in Eindhoven.

  In aflevering 5 en 6 zien we deze spannende en spectaculaire eindstrijd waarin de 9 finalisten, voor 5.000 enthousiaste fans en liefhebbers, strijden om ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2015/2016’. Zowel de vakjury-winnaar als de publiekswinnaar wordt beloond met een prijzenpakket bestaande uit o.a. een cd-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux.

  Tickets voor de BENELUX Grand Finale op zaterdag 23 april a.s. in Klokgebouw Eindhoven zijn te koop via www.theclashofthecoverbands.com en ticketmaster.nl.

  Uitzendschema ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’:

  26 maart: 24.00 uur
  2 april: 00.10 uur
  9 april: 23.35 uur
  16 april: 24.00 uur
  7 mei: 00.15 uur
  14 mei: 23.35 uur

  Elke zondag herhaling om 00.15 uur.

  Meer info:
  The Clash of the Cover Bands: www.theclashofthecoverbands.com
  The Clash Hitlijst: http://www.theclashofthecov......
  Twitter: https://twitter.com/clashco...
  Veronica TV: www.veronicatv.nl
  Radio Veronica: www.radioveronica.nl

  Alvast veel plezier en geniet van de beste coverbands in 'The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!' Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...