44
BIEN Danmark er en tværpolitisk bevægelse som arbejder for indførelse af en ubetinget basisindkomst i Danmark ud fra den grundlæggende an...
BIEN Danmark er en tværpolitisk bevægelse som arbejder for indførelse af en ubetinget basisindkomst i Danmark ud fra den grundlæggende antagelse at alle borgere bør være sikret et eksistensminimum uden at der stilles betingelser af nogen art til det.

BIEN Danmark vil sætte ubetinget basisindkomst på den politiske dagsorden. I de fleste politiske partier, og i befolkningen som helhed, er der en vis interesse for idéen om basisindkomst. Denne interesse bør synliggøres ved at der til stadighed holdes liv i debatten, både i de politiske partier og generelt i offentligheden. Nogle af bevægelsens opgaver er derfor at arrangere offentlige debatmøder, udgive bøger, pjecer og foldere m.v. om basisindkomst. Bevægelsen har herudover et løbende samarbejde med det internationale netværk BIEN (Basic Income Earth Network).

Inden for bevægelsen arbejdes med forskellige finansieringsmodeller for en hel eller delvis indførelse af ubetinget basisindkomst.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...