23
Baletska Škola ASD radi isključivo po programu Kraljevske Akademije za Igru koja je vodeća institucija u svetu za obrazovanje baletskih i...
Baletska Škola ASD radi isključivo po programu Kraljevske Akademije za Igru koja je vodeća institucija u svetu za obrazovanje baletskih igrača i pedagoga. Prisutna je u 79 zemalja.

Baletska Škola ASD je prva i jedina škola u regionu bivse Jugoslavije koja omogućava obrazovanje baletksih igrača po ovom eminentnom programu. Glavni pokrovitelj Kraljevske akademije za igru je Kraljica Elizabeta II.

Baletsku Školu ASD vodi Ana Došen, koja je po zavrsetku studija u Londonu dobila status registrovanog predavača Kraljvske Akademije za Igru.

Program akadmije razvijen je u dva pravca. Jedan je prilagođen svim polaznicima koji žele da im baletska umetnost bude deo kvalitetnog razvoja i obrazovanja a drugi pravac je predviđen za polaznike koji isključivo žele da postanu profesionalni baletski igrači.

Program je koncipiran za uzraste od 2.5 do 20 godina koristeći najsavremenije metode najboljih baletskih pedagoga i umetnika sa akademije u Londonu.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...