0
Naša priča smještena je u srcu Zagreba. Od otvorenja u siječnju 2011., Apetit City Restaurant & Bar postao je dijelom urbanog okruženja s...
Naša priča smještena je u srcu Zagreba. Od otvorenja u siječnju 2011., Apetit City Restaurant & Bar postao je dijelom urbanog okruženja središta grada - mjesto poslovnih ručkova, polazišna točka večernjih izlazaka te mjesto susreta prijatelja i poznanika. Unutrašnjost restorana, koja odiše opuštenim i modernim tonovima, prostor čini svojevrsnim produžetkom zbivanja na zagrebačkim ulicama i trgovima koji ga okružuju.

Naš jelovnik počiva na aromama i okusima srednjoeuropske kuhinje s mediteranskim dodirima. Koristimo najbolje što Zagrebu pruža njegov položaj. Čvrsto na kontinentu, istodobno sat vremena od Jadrana, Apetit City je mjesto susreta različitih aroma i okusa. Poput jelovnika, i naša se vinska karta kontinuirano nadograđuje te odražava odabir najboljeg na tržištu s velikom ponudom na čaše ili butelje.

Želja nam je ugostiti Vas - bilo na brzom ručku, opuštenoj večeri, čaši vina s nogu ili na vinskoj prezentaciji u našoj organizaciji. Dobrodošli.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...