81
Alles in beweging bestaat uit de scholings- en adviesbureaus: Van Gelder in beweging, Stroes in beweging & Goedhart in beweging. Alles in...
Alles in beweging bestaat uit de scholings- en adviesbureaus: Van Gelder in beweging, Stroes in beweging & Goedhart in beweging. Alles in beweging geeft advies en scholing over bewegingsonderwijs, schoolpleinen, Leerlingvolgsysteem bewegen en spelen (LVS) & Motorische Remedial Teaching (MRT). 

Alles in beweging organiseert door heel Nederland diverse studiedagen, cursussen en MRT opleidingen. Het scholingsaanbod richt zich voornamelijk op de spel- en bewegingsontwikkeling van het kind. Door leerkrachten te scholen in bewegingsonderwijs en motorische remedial teaching, hopen we bij te dragen aan een positief speel- en beweegklimaat op school, in de buurt en bij sportactiviteiten. Op weg naar een omgeving die kinderen boeit, in beweging brengt en in beweging houdt. 

Op YOUTUBE plaatsen we filmpjes van Alles in beweging (Wim van Gelder, Hans Stroes en Bastiaan Goedhart). Veel kijkplezier!
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...