36
 • AVG in 2019: de nieuwe regels | Zicht adviseurs

  706 views 4 months ago
  Bent u AVG-proof? Lees meer op https://www.zichtadviseurs....

  Op 25 mei 2019 is de AVG 1 jaar van kracht. Deze Europese wetgeving is er om persoonsgegevens te beschermen. Als een bedrijf hier niet aan voldoet, kan het een boete krijgen. Het afgelopen jaar zijn er nog geen sancties opgelegd aan MKB’ers, maar aan grotere bedrijven zoals het UWV en de nationale politie wel.

  Sinds kort heeft de Autoriteit Persoonsgegevens de boeteregels aangescherpt. Voldoe je als bedrijf niet aan de basisverplichtingen? Dan kan Autoriteit Persoonsgegevens een boete opleggen van maximaal 10 miljoen euro of 2% van de wereldwijde jaaromzet.

  Overtreed je de privacyrechten van de betrokkenen? Dan kan Autoriteit Persoonsgegevens een boete opleggen van maximaal 20 miljoen euro of maximaal 4% van de wereldwijde jaaromzet.

  Hoe is het bij uw bedrijf geregeld? Op https://www.zichtadviseurs.... kunt u terug lezen wat Zicht voor u kan betekenen en bij welke partijen of websites u terecht kunt voor meer informatie. Ook kunt u een whitepaper downloaden en het webinar van Zicht terugkijken. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Zicht vlogt | onze collega's vertellen over hun werk Play all

  Hoe ziet het werk van een schadebehandelaar eruit? Of van een zorgspecialist? Wij vroegen een aantal collega's het uit te leggen in een vlog. Maak kennis met onze collega's!
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...