Upload
1,268

VodafoneAL

  • Vodafone M-Pesa

    3,432 views 2 weeks ago
    Celularin tonë e kemi gjithmonë me vete dhe me të, i kemi njerëzit që duam pranë nesh, kudo që ndodhen dhe nuk humbasim asnjë mundësi të lidhemi me ta, sa herë që na e ndjen zemra. Me një telefonatë të shpejtë, një SMS të shkurtër apo një bisedë të gjatë. Ne ndajmë mendimet, të rejat, dashurinë tonë. Tani me Vodafone vazhdojmë të jemi gjithmonë pranë, me një mënyrë të re. Vodafone sjell për herë të parë në Shqipëri, M-Pesa. Tani nëpërmjet telefonit mund të marrim e dërgojmë para te njerëzit tanë të dashur sa herë që duam dhe kudo që ndodhemi, thjesht, shpejt, në siguri të plotë. Show less
    Read more
  • Uploads Play

    This item has been hidden
  • M-Pesa Play

    This item has been hidden
  • Tutoriale Play

    This item has been hidden
  • Popular uploads Play

    This item has been hidden
Sign in to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...