3.26K
 • MARGE - Maradj Még! (Music Video)

  233,458 views 4 years ago
  MARGE - MARADJ MÉG!
  Töltsd le vagy hallgasd meg itt: http://lnk.to/MaradjMeg

  INFO
  Music produced by Monkyneck
  Lyrics by Batta Zsuzsanna 'MARGE'
  THX DJ N1CE and Pejko Balázs @ Studio H
  Universal Music Hungary – All rights reserved

  VIDEO BY
  Fegyverneky Sándor 'DJ N1CE'
  Batta Zsuzsanna 'MARGE'

  Special THX to
  Szelei Dóra - creative assistant
  Lovrinty Katalin Anna - creative assistant, cut
  Issiaga Camara (the man)
  Kocsmár Felicia - Nanushka
  Vogel Eszter - location
  more dress by Aéron, Komod, Retrock

  Kísérletezés a hip-hoppal és visszatérés az alapokhoz - így foglalhatóak össze MARGE zenei tervei 2015-re, melynek első bizonyítéka a Recorderen debütáló Maradj Még! című dal. Az énekesnő, dalszerző magyar nyelvű dalokkal és friss hangzással tér vissza gyökereihez és újra azzal a zenei csapattal dolgozik, akikkel első, széles körben ismert And című albumát készítette.

  “A Maradj Még! egy friss, tavaszi dal, a budapesti éjszaka keserédes szabadságát próbáltam megmutatni benne” - mondja MARGE, aki az idei évet egy magyar nyelvű album elkészítésének és bemutatásának szenteli. A személyes hangvételű, magyar nyelvű dalok korábbi lemezeiről sem hiányoztak, a 2014 tavaszán megjelent Closer című kislemez is előrevetítette, hogy az angol nyelvű számok mellett egyre nagyobb teret kapnak majd a magyar szövegek.
  “Rengeteg biztatást és visszajelzést kaptam, amikor elkezdtem magyarul énekelni és dalt írni. Amennyire új kihívás számomra, annyira jól meg tudom fogalmazni az érzéseim és gondolataim. A Maradj Mégben két ember robbanásszerű találkozását mutatom meg, akik talán sosem voltak még egy helyen és időben, a dal ennek a különleges pillanatnak a bemutatása."

  MARGE karakteres zenei stílusa az új számban is visszaköszön, a triphop, a soul, a downtempo és a kísérletező pop jegyeivel. Az énekesnő egyfajta zenei visszatalálásnak is tartja, hogy a dal a producer Monkeyneck és DJ N1CE közreműködésével született, akikkel első, And című lemezén is együtt dolgozott. Az új MARGE zenéket a régi barátság és szakmai összhang határozza meg, de a csapat célja már más, mint a 2010-es album bemutatkozása idején. A koncerteken a live act-eket erős elektronikus alapokra helyezik, hogy a dalok úgy szólhassanak meg, mint a lemezen, miközben élő hangszerekkel megtartják az improvizálás lehetőségét.

  A klip érdekessége, hogy a teljes MARGE csapattal készült, hogy hiteles és belsőséges maradjon: Rochlitz Tamás 'Monkeyneck' készítette a zenét, Batta Zsuzsanna (azaz MARGE) írta a szöveget és ő a főszereplő is egyben, Fegyverneky Sándor 'DJ N1CE' pedig operatőr volt és a videót is ő készítette. Témájából adódóan természetesen a két főszereplő mellett fontos szerephez jutnak a klipben Budapest legfontosabb pontjai is, mint a 3-as metró, a Deák Ferenc tér vagy épp a Kolor.

  CONTACT
  http://www.facebook.com/mar...
  http://www.youtube.com/marg...
  http://www.soundcloud.com/m... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...