10
 • Spilter meetingsoftware

  288 views 1 year ago
  Meetingsoftware
  Spilter ontwikkelt meetingsoftware inzetbaar bij zowel creatieve als besluitvormende groepsprocessen. Aan de basis van elk meetingsoftware product van Spilter ligt ons eigen GDSS-software. Dit Group Decision Support System is breed wetenschappelijk onderzocht. Het levert tot wel 56% tijdsbesparing én een kwalitatief beter resultaat op dan wanneer methodieken alleen analoog worden ingezet. Meetingsoftware ondersteunt en versterkt iedere analoge methodiek, door deze deels te digitaliseren en daarmee te verbeteren.

  Toepassingen
  Meetingsoftware van Spilter is breed inzetbaar. Van meningen peilen en ideeën op halen tot kennis delen en besluiten nemen. Bij groepen van 5 tot 1000+ personen. Zowel online als face-to-face. Spilter wordt onder andere ingezet tijdens Versnellingskamers, events en werkconferenties.

  Consultants & facilitators
  Onze consultants en facilitators hebben ruim 12 jaar ervaring met de inzet van meetingsoftware. Zij adviseren van de inzet van meetingsoftware tijdens een eenmalige bijeenkomst tot de volledige implementatie van de software in de gehele organisatie. Ook kunnen zij als geen ander het proces begeleiden, van inrichting van de software tot het faciliteren van de bijeenkomst. Zelf de kennis in huis? De gebruiksvriendelijke tools zijn ook volledig zelf inzetbaar. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...