15
 • Trendseminarium Play all

  Skapa genomför med jämna mellanrum trendseminarier med webben i fokus.

  Just nu sker ett påtagligt skifte i det sätt vi kommunicerar med vår omvärld. För att förbli konkurrenskraftig i sin kommunikation gäller det att ha koll på webben som kanal och de nya sociala medierna.

  Vi på Skapa ger exempel på vad du kan göra för att synas på webben, dra trafik och ge tydliga resultat av dina investeringar. Vi reder ut hur wikis, bloggar, sociala media och forum kan fungera för företag.

  I denna spellista kommer vi presentera filmer från våra seminarier.
  This item has been hidden
 • SkapaFlex Connective Play all

  SkapaFlex Connective är en helt webbaserad kommunikationsplattform där du kan skapa, dela, och sprida artiklar, filer och färdiga nyhetsbrev internt.

  Är du nyfiken på att veta mer om hur man bäst arbetar med e-postmarknadsföring? Då tycker vi att du skall titta närmare på SkapaFlex Connective. Vi visar dig gärna fördelarna utöver de ekonomiska och tidsbesparande.
  This item has been hidden
 • ABB RobotStudio Success Stories Play all

  Skapa har ihop med ABB Robotics besökt ett 30 tal av deras användare runt om i världen. Under dessa besök har vi producerat filmade intervjuer när dessa berättar om den nytta som RobotStudio gett dem. Kunderna har varit mycket positiva till att de uppmärksammats av ABB och på köpet blivit något av ambassadörer för RobotStudio.

  Filmerna har också givit ABB en stark plattform att bedriva sin marknadskommunikation på.
  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...