679
 • Seiko Astron SSE041J1 - Novak Djokovic, 00:41

  2,721 views 2 years ago
  Ontdek de collectie: http://shop.seiko.nl/

  De wereld van SEIKO
  Seiko (anno 1881) staat voor ruim 130 jaar innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties - van klassiek tot sportief. Als enige fabrikant ter wereld is Seiko in staat om hoogwaardige horlogetechnologieën als Mechanisch, Quartz, Kinetic, GPS en Solar volledig in eigen huis te maken. Inclusief alle benodigde componenten!

  Seiko ziet het polshorloge als een persoonlijk accessoire. Seiko’s technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde ‘emotional technologies’. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang, en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. http://www.seiko.nl/world/t...

  Like ons op Facebook: https://www.facebook.com/Se... Show less
  Read more
 • This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
 • SEIKO Astron Play all

  Eindelijk is de zoektocht naar EXACT de juiste tijd, waar dan ook op aarde, voorbij. De ontwikkeling van een eigen, gepatenteerde en ultrazuinige micro GPS ontvanger stelde SEIKO in staat om een horloge te creëren dat de signalen van het wereldwijde GPS-netwerk kan ontvangen. En zodoende niet alleen waar dan ook ter wereld de tijdzone kan herkennen, maar ook tijd- en datum data feilloos kan identificeren.

  Ontdek meer of ga naar de website: www.Seiko.nl
  This item has been hidden
 • SEIKO Premier Play all

  De essentie van de Premier collectie ligt op het snijvlak van klassiek en modern. De creatieve harmonie tussen deze 2 tegenpolen is de inspiratiebron bij het creëren van dress horloges waarin toptechnologie op schitterende wijze samenvloeit met architecturaal design.

  De 2014 Premier collectie biedt een breder aanbod dan ooit. Het vernieuwde kastdesign wordt in 2014 fraai aangevuld door geraffineerd ontworpen nieuwe wijzerplaten. Wijzerplaten met niet alleen een verfijnder 3-dimensionaal, maar ook een groter kalendervenster in de Kinetic Perpetual serie; en mechanische modellen met een fraaie open-heart wijzerplaat. De Premier 2014 collectie biedt een grote variëteit aan hoogwaardige kalibers. Waarbij, zoals altijd, de show wordt gestolen door de nieuwe Kinetic modellen. Waarin opgenomen de opmerkelijke Kinetic Perpetual: een uniek SEIKO-kaliber dat, wanneer niet gebruikt, tot wel 4 jaar lang de juiste datum en tijd kan bewaren… zonder dat de batterij ooit hoeft te worden vervangen!

  Ontdek meer of bekijk de collectie: http://seiko.nl/collections/premier/default.aspx#collections
  This item has been hidden
 • SEIKO Prospex Play all

  Prospex: Serious watches for serious sports
  Voor de ware horlogemaker is het bouwen van een Adventure Sports horloge –ter land, op zee of in de lucht – één van de grootste uitdagingen. Nadat SEIKO in 1965 haar eerste duikershorloge lanceerde, is het merk continu bezig geweest om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die professionele gebruikers stellen aan hun horloge. In SEIKO Prospex horloges komt alle opgebouwde expertise samen in één collectie met waarlijk professionele specificaties. Meer info vind je op: http://www.seiko.nl/collections/prospex/Default.aspx of http://shop.seiko.nl/
  This item has been hidden
 • SEIKO Sponsorship Play all

  Al meer dan een halve eeuw is Seiko op het hoogste niveau actief in de internationale sportwereld, waaronder 6 Olympische Spelen, 4 WK’s voetbal en 12 WK’s atletiek. Anno nu is Seiko’s band met de topsport groter en breder dan ooit tevoren. Zoals blijkt uit de directe partnerships met de werelds beste tennisspeler Novak Djokovic en rijzende ster van de Russische atletiek, Darya Klishina.
  This item has been hidden
 • SEIKO Technologie & Support Play all

  Seiko ziet het polshorloge als een persoonlijk accessoire. De beste horloges onderscheiden zich door een harmonieuze interactie met de drager. Waarbij de functionaliteit voor een geruststellende en emotionele toevoeging aan het verbond tussen horloge en drager zorgt. Seiko’s technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde ‘emotional technologies’. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang, en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen.

  Ontdek hier alles over SEIKO of ga naar de website: www.seiko.nl
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...