15,251
  • Welcome to the magical land of SAYS

    4,553 views 2 months ago
    Come on the ride with us at SAYS, where we’re all about fun, local, and candid videos catered to you. We're gonna keep 'em coming, so make sure you subscribe to us!

    ---

    Like our Facebook pages:
    facebook.com/saysdotcom
    facebook.com/SAYSSeismik

    Follow us on Twitter:
    twitter.com/saysdotcom
    twitter.com/saysseismik Show less
    Read more
  • Seismik Makan Play all

    This item has been hidden
  • SAYS Cuba Try Play all

    This item has been hidden
  • Fun & Exclusives Play all

    This item has been hidden
  • Weekly Wrap Up! Play all

    This item has been hidden
  • Uploads Play all

    • Tauhu Sumbat - Duration: 59 seconds.

      • 18 minutes ago
      • 34 views
      Nak snek minum petang yang mudah dan cepat dibuat? Cuba resipi Tauhu Sumbat ni!

      RESIPI PENUH: http://bit.ly/tauhusumbat

      Jangan lupa subscribe untuk lebih banyak video menarik seperti ini!

      --

      Ba...
    • Malaysian Gives Terrible Relationship Advice - Duration: 105 seconds.

      • 6 days ago
      • 2,994 views
      "People say I'm the Asian Oprah.”

      ---

      Like our Facebook pages:
      facebook.com/saysdotcom
      facebook.com/SAYSSeismik

      Follow us on Twitter:
      twitter.com/saysdotcom
      twitter.com/saysseismik
    • Kuih Keria Gula Melaka - Duration: 90 seconds.

      • 1 week ago
      • 2,950 views
      Tak perlu beratur panjang lagi, sekarang dah boleh buat sendiri!

      RESIPI PENUH: http://bit.ly/keriagulamelaka

      Jangan lupa subscribe untuk lebih banyak video menarik seperti ini!

      --

      Bahan-bahan:
      ...
    • Chocolate Mug Cake - Duration: 54 seconds.

      • 2 weeks ago
      • 1,246 views
      Bila-bila terasa nak makan chocolate cake, guna resipi mug cake 2-minit ni!

      RESIPI PENUH: http://bit.ly/kekchocmug

      Jangan lupa subscribe untuk lebih banyak video menarik seperti ini!

      --

      Bahan-...
    • Dua Lelaki Ini Cuba 'Subway Mukbang' Buat Pertama Kalinya - Duration: 4 minutes, 5 seconds.

      • 2 weeks ago
      • 4,933 views
      "Habis tu, dah kita dua je kat sini, siapa pulak nak makan?!"

      ---

      Like our Facebook pages:
      facebook.com/saysdotcom
      facebook.com/SAYSSeismik

      Follow us on Twitter:
      twitter.com/saysdotcom
      twitte...
    • Hot Chocolate - Duration: 37 seconds.

      • 3 weeks ago
      • 1,755 views
      Hot chocolate + marshmallow = perfect!

      RESIPI PENUH: http://bit.ly/resipihotchoc

      Jangan lupa subscribe untuk lebih banyak video menarik seperti ini!

      --

      Bahan-bahan:
      - 2 cawan susu segar
      - 2 s...
    • Malaysian Guys Try Baking Designer Cakes - Duration: 4 minutes, 9 seconds.

      • 3 weeks ago
      • 2,469 views
      "Look at my icing, it looks like scrambled eggs."

      ---

      Like our Facebook pages:
      facebook.com/saysdotcom
      facebook.com/SAYSSeismik

      Follow us on Twitter:
      twitter.com/saysdotcom
      twitter.com/sayssei...
    • Nasi Goreng Cina - Duration: 65 seconds.

      • 4 weeks ago
      • 2,789 views
      Nak masak pun senang, nak makan pun SEDAP!

      RESIPI PENUH: http://bit.ly/nasigorengcina

      Jangan lupa subscribe untuk lebih banyak video menarik seperti ini!

      --

      Bahan-bahan:
      - 2 cawan nasi putih
      -...
    • Noobs Guess Star Wars Characters - Duration: 2 minutes, 59 seconds.

      • 1 month ago
      • 1,441 views
      "Sounds like lagu ♪"Rindu, Rindu, Rindu"♪"

      ---

      Like our Facebook pages:
      facebook.com/saysdotcom
      facebook.com/SAYSSeismik

      Follow us on Twitter:
      twitter.com/saysdotcom
      twitter.com/saysseismik
    • Google Autocomplete Challenge ft. SonaOne - Duration: 4 minutes, 35 seconds.

      • 1 month ago
      • 8,466 views
      Apa benda yang orang paling selalu ‘search’ pasal SonaOne di Google? Kita biar SonaOne sendiri yang jawab.

      --

      Like kami di Facebook: facebook.com/SAYSSeismik
      Ikuti kami di Twitter: twitter.com/s...
    • Maggi Ayam 3 Cara - Duration: 77 seconds.

      • 1 month ago
      • 2,408 views
      Cuba 3 cara ni untuk 'level up' Maggi Ayam anda, semuanya semudah 1-2-3 :wink:

      RESIPI PENUH: http://bit.ly/maggiayam3cara

      Jangan lupa subscribe untuk lebih banyak video menarik seperti ini!

      --

      ...
    • 7 Best Gifts For Your Mother-In-Law - Duration: 4 minutes, 7 seconds.

      • 1 month ago
      • 1,797 views
      Ah Ma’s advice won’t let you down one!

      ---

      Visit uob.my/AMG and bit.ly/vietjet_air to find out more. T&C apply.

      ---

      Like our Facebook pages:
      facebook.com/saysdotcom
      facebook.com/SAYSSeismik

      F...
    This item has been hidden
  • Popular uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...