6
DJ Rico-Si (Rico Janssen) is op 25 september 1996 geboren. Op jonge leeftijd raakte hij al  gefascineerd door muziek en entertainment. Zi...
DJ Rico-Si (Rico Janssen) is op 25 september 1996 geboren. Op jonge leeftijd raakte hij al  gefascineerd door muziek en entertainment. Zijn passie voor de muziek was dan ook al snel duidelijk. In het begin bleef het beperkt tot enig drumwerk. Daarna sloeg zijn passie al snel over in de DJ wereld.

Al enkele jaren beschikt hij over een eigen ´Drive-in show´.  Rico begon met slotfeesten op de basisschool, verjaardagsfeesten, bruiloften, jubilea feesten en eindexamenfeesten. 

In 2012 heeft Rico op 16-jarige leeftijd de DJ contest gewonnen voor beste DJ van Zuid- Nederland. Inmiddels heeft hij al in het voorprogramma van diverse landelijk bekende DJ's mogen optreden.

DJ Rico-Si is een jong opkomend DJ talent. Zijn ambitie is om in de wereld van discotheken, festivals en evenementen door te breken. Zijn voorkeur voor muziek gaat uit naar Dance, House, Latin House, R&B, Chillout, Minimal, Club en Mainstream
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...