36
Çdo muaj revista ELEGANCE i dedikohet plotësisht modës, artit, kulturës dhe ju ofron lexuesve intervistat më mbreslënëse, arredimet më të...
Çdo muaj revista ELEGANCE i dedikohet plotësisht modës, artit, kulturës dhe ju ofron lexuesve intervistat më mbreslënëse, arredimet më të jashtëzakonshme dhe destinacionet më origjinale për të vizituar.
Në këtë revistë do gjeni hapësirë për historitë njerëzore, gjithnjë me interesin për të kuptuar sesi ngjarje të caktuara ndikojnë pozitivisht në jetën tonë. Arti i shkruar dhe ai pamor është për ELEGANCE një shtyllë e rëndësishme nga ku vëmendja hidhet si tek personazhet në art ashtu edhe tek artisti që qëndron pas tij.

Adresa:
Rr.Papa Gjon Pali, Aba Center, kati V
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...