• Rasmus Lyberth Band - Ajajajaa

    31,703 views 6 years ago
    Fra cd'en "Hey hey". Foruden Rasmus Lyberth selv består Rasmus Lyberth Band af Christian Søgaard (arr., harmonika og keyboard), Michael Hansen (guitar), Sidsel Marie Søholm (kor), Jens Holgersen (bas) og Hans Rosenberg (percussion). Show less
    Read more
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...