95
 • Vraag altijd om een tellerrapport!

  77 views 3 days ago
  Vanaf 1 januari 2019 biedt de RDW het tellerrapport gratis aan. Ook de tellerstandencheck kost vanaf dan niets. Met het tellerrapport, de tellerstandencheck en de gratis voertuiginformatie kan iedereen die een auto wil kopen controleren of de tellerstand betrouwbaar is.
  Voor meer informatie kijk op https://www.rdw.nl/over-rdw...... Show less
  Read more
 • RDW Algemeen Play all

  De RDW opereert in een dynamische omgeving. De ontwikkelingen om ons heen gaan snel en als organisatie moeten we daar goed op in spelen.
  This item has been hidden
 • Werken bij de RDW Play all

  Omdat we op een heel breed terrein actief zijn, vind je in onze organisatie ook uiteenlopende specialisten terug. Onze collega's vertellen....
  This item has been hidden
 • RDW - the Netherlands Vehicle Authority in the mobility chain Play all

  RDW has developed extensive expertise through its years of experience in executing its statutory and assigned tasks. Tasks in the area of the licensing of vehicles and vehicle parts, supervision and enforcement, registration, information provision and issuing documents.
  This item has been hidden
 • Tellerfraude Play all

  Nederland heeft al 25 jaar een systeem om fraude met tellerstanden terug te dringen. Dat is belangrijk, want een auto waarvan de teller is teruggedraaid, is minder veilig en duurder in aanschaf én in onderhoud. Door tellerstanden regelmatig te registreren en met elkaar te vergelijken, valt het op als een teller is teruggedraaid. De RDW biedt verschillende producten om meer inzicht te krijgen in de tellerstanden van (bedrijfs)auto's.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...