14
EQUILYBRA është qendra më moderne e dobësimit në TIRANE, mbrapa Kinema Agimit. Qendra drejtohet nga nutricioniste dhe erboriste ARLINDA G...
EQUILYBRA është qendra më moderne e dobësimit në TIRANE, mbrapa Kinema Agimit. Qendra drejtohet nga nutricioniste dhe erboriste ARLINDA GARUCI, e cila ka studiuar mjekësi bimore dhe shkencat e të ushqyerit në "Università Popolare Aemetra" në ITALI dhe ka eksperiencë pune si nutricioniste dhe erboriste në qendra të ngjashme dobësimi në MILANO.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...