231
 • Existenslinjen - för människovärde, trygghet och frihet.

  5,194 views 2 years ago
  - Existenslinjen innebär att alla människor har lika rätt till bastrygghet oavsett vad som händer i livet. Enhet utvecklar, och strävar efter att införa, en ny välfärdsmodell som innefattar basinkomst där alla får ta del av samhällets ekonomiska utveckling.

  - Existenslinjen ger alla människor möjlighet till ett liv fyllt av mening och där alla människors existens har lika värde. Enhets strävan är ett samhälle där varje individs unika förmågor uppskattas och mångfalden tas tillvara. Ett samhälle där barn, ungdomar och vuxna når sin fulla potential som människor, med kreativitet och glädje.

  - Existenslinjen utgår från att vår planet har ändliga resurser och att samhällets utveckling anpassas därefter. Enhet menar att en omställning till en livsstil som gynnar klimat, hälsa, djur och miljö är möjlig och strävar efter ett samhälle där beslut är hållbara i flera generationer framåt. Känner du också att samhället befinner sig i en ny fas och delar du visionen om ett samhälle baserat på existenslinjen?

  Gör ett medvetet val – Rösta på Enhet

  Partiet Enhet:
  http://www.enhet.se/

  Facebook:
  http://facebook.com/enhet.se
  http://facebook.com/groups/...

  Twitter:
  http://twitter.com/Partiet_... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...